Jag har Inte Längre Ett Dugg Att Min Baby inte Bär Strumpor

Var är din bebis strumpor? Mandy, där är din bebis strumpor ?

Tja, det är en väldigt bra fråga, och jag ärligt talat inte har ett svar till dig. Var fan är mina barn strumpor? Det är en fråga som jag funderar ofta hela min dag. Jag vet inte vad han gör med dem. Jag vet att innan han avslutar vårt hem som han har dem på, men när vi når vår destination, din gissning är lika bra som min.

Mina tankar om var hans strumpor kan finnas är följande:

1. Någonstans i bilen.

2. Han åt upp dem.

3. Han är en hemlig trollkarl.

4. Han övergav dem innan vi fick till den bilen.

5. Han och hundarna är i det här tillsammans.

6. Han kastar ut dem ur bilen fönster.

7. Han knuffar ner dem hans blöja.

8. Han säljer dem på den svarta marknaden.

9. Han donera dem till utsatta barn.

10. Han bara försöker att bryta mig ner för att se hur lång tid det tar innan jag går galen.

Jag har köpt den här killen strumpor— åh, strumpor . Jag har inga belägg för det än min kreditkortstransaktioner, tänka på dig. Det finns inga strumpor i sina köksskåp, i hans skåp eller i en låda. Han gillar inte de små strumpor, för att han inte gillar dem (Sam, jag är...).

Jag vet att när jag går in i en butik sans strumpor men med en päls på honom, folk stirrar. Jag hör snickers och kommentarer ("Att barn ska ha strumpor på!"). Tja, om jag superglue lite strumpor på honom, de inte som bor på detta barn, dam. Så du håller ditt föräldraskap domar rätt över det. Jag kan bara inte hjälpa det.

Jag har till och med gått så långt som att hålla ett extra par i min väska. Jag är som galen dam strumpa, människor. Att jag även sätta strumpor på honom i butiken, men halvvägs in på shopping-resa— bam— "Var är dina strumpor?" Jag är här för att få gröna bönor, och det de är ute efter mig i ansiktet, lite liten tår. Nope, jag är bara inte göra det. Det är inte värt galenskap.

Jag har ca tre hundra miljoner andra saker—föräldraskap och på annat sätt—jag skulle kunna göra annat än att försöka hålla det här barnens strumpor på, tänka på dig. Jag kunde jaga honom runt huset eller letar upp slumpmässigt recept på Pinterest som jag mest troligt aldrig sluta göra. Jag kan titta på repriser av That '70s Show på Netflix. Jag skulle kunna shoppa för mer dum strumpor som han kommer förmodligen att förlora i en freaking nanosekund. Vad jag inte kommer att göra är att försöka att hänga med ditt omdöme att göra du må bättre om min föräldraskap, eftersom hey, han är ren! Han andas! Han är inte fryser ihjäl! Jag kallar det en seger för denna mamma. Gå mig!"

Så, om du ser mig, mina barn kommer inte ha strumpor på. Och det är inte för att jag är en hemsk förälder (eller så kanske det är?). Detta icke-socka som jag gör just nu, det är ärligt talat bara för mina känslor just nu. Vissa barn gillar inte gröna bönor, min gillar inte strumpor. Jag bara inte bryr sig längre. Inga fler strumpor för alla .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar