Föräldraskap: Det kan inte Bli Bättre

Jag läste en gammal inlägg idag som var riktad mot nya mammor i mitt sömnlösa nätter och ständiga blöjbyten och ömma bröstvårtor. I ett försök att trösta dessa kämpande mammor, författare Devon Hornhinnan skrev att "det kommer att bli lättare. Saker och ting kommer att bli bättre... Du måste bara få genom det första året."

All makt till Devon, klart hon är glaset halvfullt typ av tjej. Mitt glas, men det är alltid halvtomt. Och, full av återflödesnivån från mina äckliga barn.

Det är sant: Du inte alltid vara att gå genom livet i en komplett haze eller sterilisering nappflaskor för resten av ditt liv, men i min korta erfarenhet, föräldraskap kan inte bli enklare. Jag ser tillbaka på dessa dagar av schlepping runt en baby carrier och klagar spit-ups så det enklaste jag någonsin kommer att ha det. Jag är ledsen, nya mammor. Verkligen.

Ditt barn kommer så småningom att sova genom natten. Detta kan vara sant, men du kommer aldrig få en hel natts sömn igen. Jag är ständigt vaknat av mardrömmar och blöta sängar och fasar för den dagen jag kommer oundvikligen att hålla sig vaken och väntar för min tonåring till vals genom dörren tre sekunder innan utegångsförbud. Sömn kommer att aldrig bli den samma igen.

Du kommer inte att behöva göra tre massor av tvätt en dag för evigt. Åh, vad jag önskar att detta var fallet för mig. Visst, du behöver inte tvätta baby puke och städa upp efter explosiv diarré som trängt ut i blöjan, men ditt barn kommer plötsligt stinker upp hans eller hennes kläder. De kommer att ändra 16 gånger per dag. Och resa på gräset. Och idrotta. Och äter som en gris. Tvätt slutar inte, och kläderna blir fan så mycket mindre söt att lägga sig.

Du kommer att bli av med det babyskydd helt och hållet . Hur firade jag att en vacker dag... Tills jag försökte överföra en sovande barn inne utan att hålla henne i samma bekväma position.

Ditt barn kommer att sluta stirra vacantly på taket och kommer att le mot dig. Leenden är verkligen härligheter. Men, sedan kommer de grinar och rynkar pannan och pouts. Ledig är betydligt bättre.

Om du ammar, kommer du att kunna sluta. ... Och dina bröst kommer att se ut deflaterat tubsockor.

Du kommer att lära dig vad alla de olika skriker innebär. Och var och en av dem kommer att få dig att gå en lite mer galen.

Påsarna under ögonen och den poochy mage kommer att gå bort. De kommer? Klart jag gör något fel.

Sakta men säkert, klaustrofobisk bubbla av föräldraskap som förbrukar du när dina barn är barn kommer att brista. Och när de börjar göra vänner av sina egna, kommer du att önska att bubbla tillbaka.

Så, nej, jag skulle inte säga att föräldraskap blir lättare. Det blir annorlunda. Det blir roligt. Det blir givande. Det blir fantastiska .

Men, enklare? I mina drömmar.

ADVERT

Lägg till din kommentar