Föräldraskap Inte jag Skylla på Min iPhone

Samtidigt kan jag inte tänka mig att leverera en baby i ett Internet cafe och sedan återuppta min online spel —som en ung kvinna som gjorts nyheter gör i Kina i helgen—jag har ibland ignoreras snarare trycka på behov i tjänsten i sirenen-liknande egenskaper av min iPhone.

Gör något av detta låter bekant, eller är jag ensam och i behov av en intervention?

De flesta av tiden, detta händer när jag har ringt upp ett recept på min iPhone och min hjärna drar mig över till något icke-receptet-närstående, som kontroll för att se om den klänningen jag har mina ögon på vid J. Crew har gått till försäljning. Och ibland, denna lilla uppmärksamhet falla resultat i brandvarnaren gå ut. Samtidigt som jag har haft att kasta ut ett par middagar, jag har inte bränt ner någonting. Men ändå.

Inte Märker att Mina Barns Ankomst

Jag kallar detta pickup gåta. Ofta tar jag min telefon till skolan pickup så att jag inte behöver prata med någon. (Om jag verkligen vill gå obemärkt förbi, ska jag bära solglasögon och ta ut min telefon, och det är som att jag är osynlig. Det är härliga.) Och ändå, med hjälp av min telefon som en stötta för att låtsas att jag är alltför distraherad för att prata med någon som faktiskt blir lite distraherande, och då jag inte märker att mina barn har kommit. Förmodligen inte välkommen att de hoppas på.

Saknas en Hit, eller ett Mål

Youth sport ibland pågå under en låååång tid. Jag försöker hårt för att betala uppmärksamhet, men när sinnet vandrar, tummen kommer att följa. Det dröjer inte länge innan jag finner mig själv på Facebook, ogling bedårande barn av en högskola vän jag inte har sett i 16 år i stället för ett bedårande barn av min egen som har just fått ett mål eller blästrat en hit precis framför mig.

Inspelning Nu Itis

En stor del av tiden, jag försöker att använda min telefon för det goda, ädla syftet med inspelningen livet för mina barn. Men jag har hittat det att vara ute på hal is. Jag tar ut min telefon på skolan konsert, sugen på att spela in min dotters första låten. Men då jag missar nästa låt eftersom jag välja de bästa foto, välja rätt filter och försöker komma upp med en fyndig rubrik för Instagram.

Att falla I Trivia Fälla

Min son och jag tittar på Karate Kid och han vill veta om det kom ut samma år som The Goonies . Istället för att lämna den frågan bort för att senare, är det frestande att slå upp det direkt. Innan jag vet det, jag bläddrar igenom Sean Astin är komplett filmografi. Och vem var den skådespelare som spelade Bit? IMDB webbplats är ett svart hål som är svårt att krypa ut ur, och när jag gör det, min son inte längre bryr sig om svaret.

Kort sagt, även om jag försöker att använda min telefon för att bli en bättre förälder, jag är oftast inte.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar