15 Saker Som Mina Barnlösa Vänner Behöver Veta

Med varje skede av livet, nya vänner och gamla vänner som antingen bor eller blekna bort. Från barndom till högskola, och från äktenskapet med den svåraste jobb som finns, föräldraskap, har jag vunnit och förlorat många som jag ansåg vara min "bästa vän". Men tur att jag har lyckats hålla fast vid att en majoritet av mina närmaste vänner några av dem har jag haft i mer än halva mitt liv.

När vi kommer in i viktiga skeden av livet, det är svårt att hänga på dem som är i olika stadier än oss, men det är viktigt att vi gör. Min son kommer att vara den 1 nästa månad (ja, jag är i förnekelse), och det senaste året har varit ett töcken, en vacker och sömn-berövas oskärpa. Jag är en av de få i vart och ett av min vän grupper att vara gift och har ett barn, så vill jag lägga ut det för mina bästa kompisar som kände mig innan jag hade en 2 1/2-mul-tall sidekick:

1. Jag vet att du menar väl, men jag känner ibland konstiga ut och in på sin plats i denna kropp som växte en människa, och jag är ganska säker på att jag aldrig får se min "gamla kropp" någonsin igen. Så om jag tik om hur jag saknar min storlek 4 klänningar, bara att le och ge mig lite uppmuntran (även om både du och jag vet att det är totalt BS).

2. Med detta sagt, vänligen fråga inte mig om du kan ha någon av mina gamla pre-baby-kläder . De ska passa...en dag.

3. Om jag har att välja mellan ett socialt liv och sova, jag ska välja sova. Om jag måste välja mellan att träna och sova, jag ska välja sova. Om jag har att välja mellan Netflix och sova, jag ska nog välja Netflix (men om du vill titta på det med mig, jag spelet).

4. Graviditet, förlossning och föräldraskap är samtidigt vacker, konstig och utmattande. Jag är inte dra jämförelser mellan soldater och en kvinna i arbete, men om du vill höra mina berättelser krig, jag kommer att vara mer än glada att berätta allt till dig.

5. Jag vill få en barnvakt för natten och gå ut för margs och dollarn tacos eller dirty martinis och tapas, men mina barn kan fortfarande inte sova utan mig och jag kan bara inte lämna honom.

6. På tal om det...ja, Jag älskar din hund men när jag kör på tre timmars sömn, jämför inte min all-night omvårdnad brigad till din päls barn vaknar du upp för att gå ut mitt i natten.

7. Jag älskar att du är så stödjande av mitt föräldraskap beslut. Även om du inte helt förstår dem, jag älskar att du är där för att ha min rygg när jag får dömas för vård i offentlig eller med ett glas vin i den tredje trimestern av graviditeten.

8. Tack för att du alltid erbjuder sig att bära skötväskan. Med en enkel gest som betyder en hel del.

9. Jag saknar den gamla tiden ibland. Med det menar jag att jag verkligen bara missa sova 8-plus timmar en natt och sover till mitt på dagen. Helvete, på denna punkt skulle jag ta 9 på morgonen

10. Brunch är ett av de sätt vi som föräldrar bygga broar mellan våra tidigare liv och våra nuvarande barn-fyllda liv. Brunch är awesome för tre skäl: 1) dag dricka, 2) livsmedel, och 3) det är socialt acceptabelt att dricka runt ditt barn.

11. Jag vet att det ibland känns som om vi har ingenting gemensamt längre, men jag lovar att under de mörka ringarna under mina ögon och min mjölk-färgade kläder, jag är fortfarande i det!

12. Några av er vill ha barn så illa, men de upplever motgångar och utmaningar. Jag vill att du ska veta att jag tror att du kommer att vara en bra förälder när och hur det händer.

13. Tack för att du tittar på barnet så jag kan kissa/duscha/äta/låtsas kissa och faktiskt bläddra BuzzFeed och Facebook för 10 minuter oavbruten.

14. Jag gillar mig själv bättre nu när jag är mamma. Jag har en helt ny inneboende förtroende för att jag kan inte börja beskriva. Och om du vill ha barn av din egen en dag, jag hoppas att du känner så också.

15. Jag älskar hur du älskar min unge. Du har varit en underbar, stödjande vän, och jag är glad att se att du omfamnar mitt barn på samma sätt som du har tagit till mig i vänskap.

När vi går genom livet, det är oundvikligt att vi kommer att göra och förlora vänner längs vägen. För dem av er som har fastnat runt med mig genom den här resan som kallas föräldraskap, spänn fast dig, vi är i för en vild åktur.

ADVERT

Lägg till din kommentar