8 Föräldrars Skyldigheter Att Jag Gärna Skulle Lägga Ut

Jag läste nyligen att föräldrar är så upptagna dessa dagar som en del har börjat att lägga ut några av de mest utmanande och tidskrävande föräldrarnas uppgifter. Du kan faktiskt anlita en sakkunnig för att pott träna ditt barn eller slutet på ett otroligt sugande på tummen problem. Detta fick mig att tänka: om jag kunde har lagt ut någon föräldraledighet uppgifter, skulle jag ha valt? Här är de som gör toppen av min lista:

1. Sko Binda : Låt dig inte luras av "kanin öron" trick eller den söta rim, denna till synes oskyldiga skicklighet är inte så enkelt som det verkar. Precis när du tror att ditt barn har listat ut det, hon overcommits till slingan och river upp allt, och du är tillbaka till ruta ett för 306 th tid. Jag köpte även en av de styrelser med en bild på en sko på det och verkliga skosnören för att "öva" på. Vad tänkte jag på? Hur är det annorlunda från en riktig sko? Om det kommer med en kartong hål av en mamma med ett leende som rappas på hennes ansikte till sub för mig, det kommer inte att hjälpa. Åh, och inte tror att du kan övertyga dina barn att kardborreband Elmo light-up-sneakers är cool bara för att undvika skosnören. Av 6 th klass de kommer att räkna ut att du ljuger för dem. Lita på mig, jag försökte.

2. Cykel ridning : Ingen berättade för mig att du behöver för att vara i topp kondition innan du undervisar om en 5-årig hur man ska rida en cykel. Jag har varit en runner för år, men ingenting har förberett mig fysiskt eller psykiskt för hårda krav för att stödja dödvikt av 40 pund barn på en 25 pund cykel medan du kör tafatt, att hålla honom upprätt och skriker stödjande kommentarer som skrek han JAG KAN INTE GÖRA DET i mitt öra. I själva verket, när någon säger till mig att de nyligen avslutat ett triathlon svarar jag, "jaså? Eftersom jag undervisat två barn hur man ska rida en cykel." Det är alltid stänger ner dem.

3. Sexualundervisning : I många fall är det automatiskt ut på entreprenad till 5 th väghyvlar på elementary school bus. Nyligen min 4 th rättaren kom hem och informerade mig om att hon hade varit fullt utbildad av en grupp av bra stadsdel pojkar. Självklart var jag skräckslagen, men sedan tänkte jag: "Usch, kontrollera att en av min lista!" I slutändan insåg jag att jag måste göra en snabb översyn för att se till att de hade täckt alla detaljer (det är en kort bussresa). För det mesta information de delade var rätt, med undantag för den del om naveln. Som de flesta av oss vet, naveln är sällan inblandade i sex (såvida du inte har haft för mycket att dricka). Antar att du inte kan lita på 11-åringar att få allt rätt. Tack för ingenting, Henry från en gata.

4. Berätta tid : Med iPhones och digitala klockor, jag undrar om talar om tid på en analog klocka är även relevant för barnen längre. Jag antar att det är fortfarande en viktig färdighet att lära sig (för det två gånger i sitt liv när de kommer att vara naken i öknen utan mobil täckning). Lära sig att tala om tid i vårt hus gick ungefär så här:

8-årig : "Så det är 10:09 ?"
Mig : "Nej, det är 10:45 ; eller kvartalet till klockan 11.
8-årig : Jag trodde en fjärdedel var värt 25?
Mig Ja, jag vet "kvartal", innebär att 25 cent med pengar, men nu det innebär 15 minuter. Det är som en cirkel, uppdelad på fyra olika sätt...
8-årig : Kan vi ha paj till middag?
Mig :

5. Stå på linje: Detta gäller särskilt långa rader på nöjesparker. Ännu mer så när syftet med linjen är att få en autograf från en person som är klädd som en seriefigur. Jag hatar att förstöra den magi här, men är jag den enda i denna linje som är medvetna om att denna 23-åringen har gjort något anmärkningsvärt andra än att sätta på en Jasmin kostym? Det borde verkligen vara kroppens dubblar som kommer att stå i kö medan föräldrarna chillax på Mickey ' s La Cava del Tequila.

6. Med hjälp av en kniv Eftersom de är knivar... som skär genom biff. Vad kan möjligen gå fel? Jag har bestämt att det är mycket säkrare att lära våra barn att plocka upp hela biff med en gaffel och äter det Fred Flintstone stil. Skojar bara. (Typ.)

7. Granska matematiska fakta : Det känns som om vi har gått igenom matematiska fakta i vårt hus för 18 år, och vi har bara två barn. Klart jag måste göra något fel. Här är en typisk session:

Mig : OK, så 9 x 4 är 36. Så låt oss granska: vad är 9 x 4?
9-årig : 48?
Mig : Så nära. Det är 36. Bra försök. Hålla upp det...bara 56 mer flash-kort för att gå!
Och sedan, precis när de börjar behärska grunderna, du inser att de behöver lära sig dem i omvänd ordning.
Mig : Vad är 4 x 9?
9-årig : 48?
Mig : Ja. Jag är trött, så för ikväll det är 48.

8. Simning : Jag har försökt att lära mina barn grunderna i simning och det lät som om vi var huvudrollen i den akvatiska version av Dansa med Stjärnorna : "Böj armarna, men håll benen raka. Nu flyttar ihop allt medan du håller andan. Släppa ut lite luft, men inte för mycket. Flytta dina armar! Glöm inte att sparka! Blåsa bubblor! Håll andan! Varför gör du vad jag sa?" Åh, det är rätt, kan du inte höra mig eftersom huvudet är under vattnet.

Och en plikt jag kommer absolut lägga ut när det är dags....

9. Körning Tack och lov finns det Drivers Ed klasser, men hur är det "tillstånd" - period när vi ska se över sina nyligen myntade "skillz"? Jag är inte säker på att jag vill vara i passagerarsätet när en 110 kilos person som är verksamma i en 3 000 pund fordonet. Speciellt när hon säger saker som "totes adorbs" och är ibland fortfarande tittar på Disney channel. Jag lämnar här en över till min man. Låt mig veta när du har lärt mig att koppla på motorväg i rusningstrafik. Sms: a mig några bilder. Men inte medan du kör. Plötsligt matematiska fakta inte ser så dåligt.

Naturligtvis alla barndom resultat är ganska häftigt, och det känns bra att veta att vi hjälpt våra barn att nå dem. Så jag är faktiskt glad att jag inte lägger ut något. Jag önskar bara att vi kunde lägga ut de onda ryggar, den blåsor på händer, ärr, vin vana och kronisk huvudvärk som kommer med dem. Faktiskt, jag ska hålla på för att det vin vana. Låt oss inte bli galen.

Relaterade inlägg: 10 Meningslösa Uppgifter Som Att Alla Föräldrar Håller På Med Ändå

ADVERT

Lägg till din kommentar