20 Saker På Min Föräldraledighet Bucket List

Jag har hört en hel del om den ökända listan hink under de senaste åren, och jag kom att tänka, om jag hade ett vad som skulle vara på min Föräldraledighet Hink? Jag pratar inte de uppenbara skit som växer upp till att bli framgångsrika, eller allmänna färdigheter som att knäppa byxorna. Jag pratar mer subtil, men lika viktiga — saker som jag skulle älska mina barn att uppnå innan de flyger coop... om de någonsin gör det.

1. Att klä sig... utan att se ut som de gjorde.

2. Kom ihåg sin ryggsäck och lunch, när de lämnar skolan.

3. Inte använda sina kläder som servetter.

4. Torka ordentligt efter att använda badrummet.

5. Spela tillsammans utan min inblandning.

6. Ta en dusch och faktiskt få ALLA schampo och balsam ur håret.

7. Att lämna skolan i slutet av dagen med allt som jag skickade dem till skola med bara åtta timmar tidigare.

8. Att göra sina läxor utan assistans eller ständiga påminnelser för att göra sina läxor.

9. Lägga all sin snö redskap bort när de går i från utsidan – och från inte på golvet.

10. Lär dig lyfta stolen.

11. Städa sina rum innan jag imploderar.

12. Svara med något annat än "Bra" eller "Det suger" när frågan om hur skolan var.

13. Gå till sängen och faktiskt vistelse i säng hela natten lång.

14. Borsta tänderna två gånger om dagen utan att bli tillsagd eller att kasta en passform.

15. Inte spåra smuts genom hela huset när de kommer in till badrummet.

16. Lägga tvätten i korgen när den är smutsig, eller ännu bättre – lade kläderna i tvättstugan.

17. Inte uttala "jag har tråkigt."

18. Inte kasta deras vävnader eller strumpor på golvet.

19. Lägga sin tvätt bort utan att bli tillfrågad, och inte alla i samma låda eller under deras säng.

20. Tvätta och lägga undan rätter, vid denna punkt jag skulle till och med nöja sig med rätter i synd. Om jag är riktigt girig kanske även diskmaskin.

Jag tror att det är säkert att säga att denna lista är full av önsketänkande. Men om någon kan sätta på sin bucket list som de vill besöka ett av Världens Sju Underverk, säkert jag kan drömmer att ett barn kan sätta tillbaka locket på den jävla tandkräm, eller hur?

Relaterade inlägg: 10 Saker Jag Sa Att Mitt Barn Skulle Aldrig Göra

ADVERT

Lägg till din kommentar