Hur man som Förälder Utan att Använda Ord

Män talar cirka 7 000 ord per dag.*

Kvinnor talar cirka 20 000 ord per dag.*

Mödrar tala 2,846,325 ord per dag... **

Och de flesta av dem är samma fraser upprepas om och om och om igen.

Sätta din ryggsäck bort plocka upp dina skor göra din säng borsta tänderna sluta röra din bror använd inte den tonen i röst hos mig jag kommer inte att be dig om dina läxor vänligen avsluta dina läxor jag bryr mig inte om du inte gillar det, det är vad vi har för middag du bara hade ett snack gjorde du borstar tänderna, stäng av tv-lägg bort din iTouch inte tala till din broder, på det sättet jag bryr mig inte vem som startade det, eftersom jag kommer att avsluta det gör jag verkligen be dig här igen

Har jag missat något?

Jag vet inte om resten av er föräldrar där ute, men jag är plågsamt trött på att prata.

Och jag är villig att satsa för att mina barn är lika trött på att lyssna på mig.

Så... jag tänker på ett Ord Strejk.

Jag har bestämt att jag kommer att göra mitt föräldraskap endast använda... mitt ansikte.

Medan vissa kan skryta med att pennan är mäktigare än svärdet, skulle jag vilja hävda att ett perfekt höjt ögonbryn, långa stare och tystlåtna leende är ännu mäktigare.

Låt mig visa dig...

Ansiktsuttryck A: "Verkligen?" Titt...

Den "på Riktigt?" utseende är bäst att använda när du befinner dig 30 sekunder från att förlora din shnizzit efter att upprepa dig själv om och om igen och behöva svara på frågor du bara förklaras. Det är din ordlöst sätt att säga, "Om jag frågar dig en gång till jag kommer att explodera till en nivå som den moderna vetenskapen inte kan mäta. Så backa och göra vad jag frågade."

Verkliga Världen Ansökan: 1. Du har frågat ditt barn att få bort hans/hennes skor och 17 gånger fortfarande du snubblar över dem varje gång du går genom vardagsrummet. 2. Du har påmint ditt barn att mata hunden 14 gånger, men skålen är fortfarande obesatta. 3. Ditt barn står innan du ansöker om han/hon har borstat hans/hennes tänder medan ljuset i rummet visar ett tjockt lager av scrunge beläggning varje yta. Ett tillstånd som jag vill kalla "Tröja Tänder."

Ansiktsuttryck B: "ser det ut som att jag tycker att du är rolig?" Titta

Den "ser det ut som att jag tycker att du är rolig?" titta kan användas i många situationer och har flera översättningar. I vårt hus, detta ser också betyder "Göra det igen, jag vågar dig", "Du stora problem när alla dessa människor är borta," och min personliga favorit, "Fortsätt, kompis. Du gräver din egen grav."

Verkliga Världen Ansökan : 1. Ditt barn fortsätter att uppmärksamma hans kroppsliga funktioner, förväntar dig att skratta. 2. Ditt barn fortsätta att bära på och någon är på väg att skratta på andra sidan av hans ansikte. 3. En eller båda av dina barn beter sig illa på en offentlig plats, till exempel en restaurang eller fest, och du är med att planera sin död.

Ansiktsuttryck C: "vill du verkligen gå dit?" Titta

Den "vill du verkligen gå där?" utseende är bäst med tweens och alla barn som insisterar på att argumentera med eller göra motsatsen av allt du säger, eller, min personliga favorit, som ger upp "alternativa" idéer som svar på varje riktning du ger. Du kommer att märka head tilt och "bitch panna" är nycklarna till framgång för denna look.

Verkliga Världen Ansökan: 1. Varje gång jag talar och han svarar.

Ansiktsuttryck D" - "Oh my gosh, det är ett mirakel!" Titta

"Oh my gosh, det är ett mirakel!" utseende är mycket speciell för mig. Som min mormor kina och raka mina ben, det är reserverat för mycket speciella tillfällen och till synes omöjliga prestationer. Det är den Heliga Graal av ansiktsuttryck.

Verkliga Världen Ansökan: 1. Du ber ditt barn att lägga sina skor bort, och han svarar, "Ja, Mamma." 2. Du knäcka ett skämt och din tween skrattar istället för att ge dig "jag är besvärade av din närvaro" utseende. 3. Din 8-åring gjorde faktiskt borsta tänderna... med tandkräm och vatten. 4. Ditt barn har sin egen tvätt. 5. Verkligen, varje gång du behöver inte argumentera, lirka, förklara, fråga igen, eller skrika för att få ditt barn att lyda.

Onödigt att säga... Ansiktsuttryck D är den minst vanliga av alla Ansiktsuttryck.

Du kan också tillbringa helgen på ett Ord Strejk, spara dina stämband från överdriven användning och dina öron från blödning vid ljudet av din egen röst.

För vem behöver ord när du kan arbeta en tik panna, en lång blick och en tight-lipped leende?

Det är bara min normala.

* Denna statistik har hämtats från en studie utförd av Louann Brizendine som senare motbevisats av Scientific American och Språk Logga In .

** Denna siffra drogs ut ur min röv.

Relaterade inlägg: 21 Saker Att Göra Moms Moms...

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar