Min Grabb Skit Över Restaurangen, Och Hur Din Dag Kommer?

Som förälder har jag lärt mig att vi alla kommer att ha dagar som ödmjuk oss . Vi hade det förra veckan när vår ugn gick sönder och vi bestämde oss för att gå ut och äta på restaurang istället för att laga. Våra 2 1/2-åring inte riktigt redo för primetime när det kommer till matsal ut så vi gick till en buffé-stil restaurang. Jag ska inte säga namn i rädsla för att de kommer att stämma, eller ännu värre att någon kommer att försöka få ögonkontakt med mig.

När vi kom fram, min man beställde och jag hittade ett bord i bakre hörnet. Allt gick bra tills min dotters butt formligen exploderat. Det var som en bomb slog, alla duckade, och diarré fylld våra liv och vår monter.

Min man frös, hans ansikte i fullkomlig panik, och han bara fortsatte att muttra, "Oh my god, oh my god, oh my god." Jag är inte alltid en ta-avgift kind of gal, men jag visste att jag omedelbart skulle ta ledningen i den bokstavliga shitshow. Så jag tog tag i min dotter, rusade henne på en armlängds avstånd till toaletten, bort henne ner, och utförde en exorcism, och försökte få så mycket bajs av henne som möjligt.

Under tiden jag dimensionerad upp situationen: jag hade inga blöjor, inga våtservetter, och bara ett enda par 12-18 månad byxor i bilen. Jag tänkte att detta skulle räcka som hennes lilla rumpa kan inte möjligen har någon mer bajs i den, och vi var mycket nära hem.

"Ren montern. Få byxorna," jag bjöd min man.

Med min dotter klädd i alltför små byxor, bar överkropp, och i en jacka, jag visste att det svåra var att komma lämnar.

Jag öppnade dörren redo att göra det snabbaste semester möjligt. Min man inte få detta memo eller hade genomgått en skam lobotomi eftersom han hade packat upp resterna och var desperat knuffande lax sallad i hans mun. Det är där vår Mellersta/Nordöstra skillnader visas: Han förstår inte att när ett brott har begåtts: Y ou lämna, så fort som möjligt . Du inte avsluta din lax sallad bara för att lax inte hålla väl. Så jag viskade så hårt jag kunde, "Vi behöver lämna ."

Han såg mitt ansikte och plockade upp resterna. Jag svär jag kunde höra folk viska-skandera: "skam, Skam, skam", som vi lämnade.

Så detta var en D-A-Y men det är okej. Livet kommer att ge du vissa diarré- fylld citroner ibland. I slutet, men vet att det var just det: en dag. Inte vår livet . Vi är fortfarande lyckliga. Vi kunde fixa ugnen, kan vi (så småningom) skratta åt vår middag shitshow, och vår dotter kommer att återgå till att ha fast avföring snart.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar