Vår Familj är Komplett... För Nu

Min son stannade sova denna vecka. Gillar egentligen, bara att stoppas. Onödigt att säga, jag är trött.

Efter en natt med noll timmars sömn, jag bestämde mig för att det var en bra idé att ta båda pojkarna med mig till Målet efter tupplur tid (jag använder ordet "nap" löst) för att dra nytta av deras baby försäljning, få fyra stora lådor med blöjor, och döda lite tid. Jag visste att om vi stannade hemma och jag har slutat flytta, mina ögon skulle stänga och mina barn skulle bränna hus ner runt omkring mig.

Hela detta Mål loppet blev inte alls hur jag trodde det skulle och det var en av de mer överväldigande utflykter vi varit på. Jag ska bespara er alla detaljer, men låt oss bara säga att det kom alla ner för att köra hem när jag insåg att jag inte ens har läggdags att se fram emot ikväll på grund av min sons nya super förmåga att stanna uppe hela natten och visas på min säng ute i ingenstans.

Helt plötsligt, mitt i heta tårar förvandlas till en ful gråta, slog det mig: jag kan aldrig ha fler barn. Jag är maxed ut. Detta är det .

Jag är en sliten mamma till två pojkar. Jag vill verkligen ha fler barn men jag kommer aldrig att kunna ha dem för att jag kan inte ens hantera de jag har. Jag kommer aldrig att komma en sista gång att vara gravid och vet det är min sista gången att vara gravid. Jag kommer aldrig få en tjej. Jag kommer aldrig att komma för att hjälpa min dotter att få redo för prom eller köpa tamponger eller gå och shoppa för hennes bröllop klänning. Så.... som utflykt eskalerade snabbt.

Sanningen är att det finns dagar när jag hittar mig själv att tänka att vi gjort ett stort misstag med två barn. Vi är verkligen inte alla som är bra på detta. Det är för svårt. Vad händer om vi röra upp dem?

Andra dagar tycker jag att vi är så cool och awesome föräldrar. Vi är helt gunga på detta öka barn sak och vi bör ha minst fem mer!

Sedan var det idag. Efter att jag hade mina melodramatiska härdsmälta, hade jag en uppenbarelse. det är som en lampa påslagen i min hjärna. Allvarligt, killar, det är så lysande: jag behöver inte veta just nu hur många barn jag ska ha.

Alla är alltid frågar saker som:

Ska du ha mer?

När kommer du att prova en flicka?

Jag kan inte tro att du inte är gravid ännu.

Du är klar med barn, rätt?

Är du på preventivmedel?

Och så vidare.

Jag brukar ha lite lång utdragen svar på hur vi tänkt att vänta längre mellan våra två första barn, men eftersom de är så nära varandra vi kommer att vänta ännu längre för en tredje. Om det bara händer innan det beror på att vi inte helt har kontroll över dessa saker. Vi vill vänta tills man är klar med högskola eller tills de två barn vi har redan lämna för college (eller är åtminstone potta utbildade), men vi tror att vi nog vill ha tre eller fyra så småningom.

Från och med idag har jag ett nytt svar för dessa människor, "Vi har ingen aning, och du kommer förmodligen att få reda på när vi gör det".

Det kan gå en av två vägar. Antingen kommer vi att ha fler barn... eller gör vi inte. Det är inte något vi måste veta nu. Dessutom, om det är en sak jag har lärt mig under dessa 26 1/2 år har jag funnits på denna jord, det är att våra planer aldrig gå på det sätt vi ser dem. Om de gjorde det, skulle jag vara en smokin' hot Mama med perfekta barn och ett perfekt äktenskap. Jag skulle kunna baka som Betty Crocker, klippa en string bikini, få massor av sömn och har massor av ledig tid som jag vet inte vad jag ska göra med.

Sanningen är, jag vet inte vad som kommer att hända. Även om vi visste att vi ville ha två barn, skulle vi till slut inte ha något mer. Och även om vi visste att vi inte ville ha längre, vi kunde avsluta med två. Vi vet bara inte. Jag bryr mig inte om när folk frågar om våra planer för att ha fler barn– att jag verkligen inte—men i all ärlighet, att vi inte har några riktiga planer och jag lär mig att det är okej att bara inte veta just nu. Det är egentligen inte upp till oss ändå.

Vår familj kanske eller kanske inte komplett ännu, men det är definitivt klar för nu.

Relaterade inlägg: Ja, Du Bör Ha ett Tredje Barn

ADVERT

Lägg till din kommentar