Andra Mammor Som Är Perfekt Och Jag Suger

Jag föreställer andra mammor prepping tre rätters (food pyramid godkänd) måltider för sina barn, tre gånger om dagen... Medan jag göra äggröra i micron (tre gånger per dag.)

Jag föreställer andra mödrar spendera en lugn trettio minuter talar sitt tot genom en mild blöjbyte... Samtidigt som jag ber mina barn att inte smeta bajs på mitt ansikte som jag slumpmässigt blöja på honom så vi rusar ut genom dörren till Mamma och Mig (fyll i de tomma) klass vi är oundvikligen sent för.

Jag föreställer andra mammor med tv-bort från hemmet i samma ögonblick de lära sig en lättpåverkad ny liten människa som växer i dem.... Medan jag frenetiskt försöker lista ut hur man får till Netflix Kids app så att jag kan ha två oavbrutna minuter att skrubba mikrovågsugn ägg mattan, och mitt hår.

Jag föreställer andra mammor som på ett mystiskt sätt sträcker sig tid och slutföra alla tvättservice, badplats, kläder, utfodring, vattning (av sig själva och sina barn), städning deras skydd, och skrattar (det är säkerligen ett grundläggande behov), ALLA. I. EN. DAG. Medan jag spred ut våra grundläggande behov under loppet av en vecka, med undantag av skratt, vi gör massor av det.

Jag föreställer andra mammor prepping ett utvecklingsmässigt lämpliga konstprojekt för kiddo/s varje dag i veckan.... Medan jag anser att ordna vår spaghetti (med en sida av mikrovågsugn ägg) till abstrakta former under middagen för att vara konstprojekt nog.

Jag föreställer andra mammor polering av tankeväckande och inspirerande svar till alla 55 av sin e-post, i en timme, och stänga ner datorn för resten av dagen... Medan jag drar ut min mobiltelefon, bärbar dator eller tablet grejen 367 gånger om dagen i ett försök att få ut något svar till 16 e-postmeddelanden som jag har satt i min Inkorg.

Jag föreställer andra mammor som lämnar hjälpsam, humoristisk och hjärtliga inlägg om deras online Morsan Grupp av val... Medan jag är lyckligt lottad om jag kan skjuta iväg en otroligt hjälpsam, "jag också! "eller" Det Suger!'

Jag föreställer andra mammor med en bedårande holiday card foto i juni, förbeställning kort av September, och sjöfarten ut dem, komplett med en smakfull kvick "Vår Year in Review' brev, November 29th.... När jag efter en "Happy Holidays" foto av mina barn på Facebook den 3 januari, hoppas alla relevanta släktingars se det.

Jag föreställer andra mammor skriva nästa stora Amerikanska roman, eller blogg, under barnets tre timmars nationella handlingsplaner.... Samtidigt som jag försöker skriva ut EN MENING som mitt barn samtidigt sparkar skriva min hand och biter min boob. (Jag började skriva det här för två veckor sedan.)

Jag föreställer andra mammor att vara riktigt coolt och klippa av mig alldeles för mycket slack för alla lata mamma-ismer jag är skyldig till.... Samtidigt som jag har ett gott skratt med min kiddo, och kom ihåg att, hey mama, det är allt bra.

Relaterade inlägg: Jag är En Bra Mamma, för Helvete, Och Så Är Du

ADVERT

Lägg till din kommentar