Organiserad Idrott Suger

Jag älskar att se mina barn glada. Jag lever för att se dem friska, välanpassad och njuta av sig själva. Jag vill hjälpa dem att utveckla liv färdigheter nu, och jag vill att du alltid känner dig bekväm i sitt eget skinn.

Jag är mamma, trots allt.

Men här är problemet: jag föraktar organiserad idrott. Om det var en magisk potion de kunde dricka varje morgon som skulle ge dem alla de visserligen underbar sociala och fysiska fördelar av organiserad sport — snarare än att faktiskt spela dessa sporter — att jag skulle ge det till dem i ett hjärtslag. Och det säger en hel del, med tanke på att få mina barn att svälja flytande medicin som finns i läckra smaker som bomull godis och druvan är som en scen ur Exorcisten.

Nu är vi inte en super aktiv familj. Barnen är inte inblandade i 500 aktiviteter under veckan och våra helger är inte enbart tillbringade skytteltrafik barnen från idrott till idrott. Men, de gör varje plocka ett par av sport som intresserar dem och vi testar dem för passform. Vissa passar barn bättre än andra, men de flesta av dem passar inte mig det minsta. Jag finner detta helt idrott sak otroligt överskattad.

Dramat börjar hemma. Jag svär, att få mitt barn redo för sin lördag morgon tennis lektion är det svåraste jag jobba hela veckan. Medan barnen skriker, "men, i don 't wanna go" och "kan vi inte bara hoppa över det," jag hittar mig själv att köra runt i huset efter de racketar som jag lovade fanns i hallen klädskåp bara 7 dagar sedan och strumpor vars kompisar har mystiskt försvunnit.

När vi anländer på tennis, tortyr fortsätter. För det första är alla andra människor som betalade bra pengar för att spela tennis, under antagandet att ruttna barn i domstol nästa för att dem inte skulle vara att slå bollar i deras utrymme för varje fem minuter. Vi lob bollar på sitt sätt, och de lob ser döden i vår väg.

Så, det är alltid en skada, och, oftast, en av mina barn är bakom det. Låt oss bara säga att Ben inte har den största djup perception och är känd för att svinga racketen lite bred. Brett, som i rätten på en annan barnens ansikte.

Baseball har ingen bättre. Det har inte heller fotboll. Både sport kräver att jag gör ännu mer tvättservice än jag redan gör. Vem fan trodde att vita var ett klokt val för baseball byxor, ändå?! Jag funderar på att gå ut i strejk och bara låta mina barn ha samma, gräs-färgade uniformer till sina spel varje vecka. Kanske vi kan göra ett spel av det, som "namn som gräs fläckar," där barnen har att minnas datum och plats för varje fläck.

Det skulle kräva att faktiskt vara i besittning av sina uniformer, dock. Mina barn, till skillnad från sina lagkamrater, inte ens i sina godkända uniformer de flesta av tiden, eftersom vi har oundvikligen förlorat dem veckor innan. För de flesta av förra höstens fotboll säsongen, mina barn hade gröna tröjor, eftersom de var på det gröna laget, men jag hade INGEN aning om var deras uniformer gick. Troligen samma plats som den saknade strumpor. Men, en smula dyrare att ersätta.

Plus, inte illa att min charmiga barn, men titta på dem klumpigt att springa runt och missa bollar är långt mindre fascinerande än min iPhone eller en paus. Om det var upp till dem, mina ögon skulle vara limmade på dem hela tiden. Om det var upp till mig, skulle jag vara tupplur i bilen.

Drömmer om helger som inte innebär sport.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar