Varför jag har Ändrat Min Åsikt Om Mama ' s Boys

Jag är mamma till tre små pojkar, som mycket kärlek, kräva uppmärksamhet och spara drama för sin mamma. Man kan även kalla dem " Mama ' s Boys ," en term som jag använder nu kärleksfullt, men det var inte alltid fallet. Mama ' s Boys, som mycket baktalade segment av den manliga befolkningen, har anklagats för århundraden av att vara mesig, lydig, mjuk, piskas till underkastelse av sina mödrar.

Jag själv var skyldig till att undvika Mama ' s Boys i min 20-talet. "Vem vill ha en feg som, tycker om, respekterar sin mamma? Sååå ointressant. Jag menar, han förmodligen, som även respekterar alla kvinnor. Förlorare." Jag talar i min 20-någonting röst. Jag vet. Det gör mig att krypa också. Men i mitt försvar, jag har en lång historia av att inte förståelse pojkar i allmänhet, inte bara mammas Pojkar.

Jag växte upp i en familj av fem flickor och en mycket aktiv pojke som jag trodde var spawn of satan. Pojkar är bara inte normalt. De gör saker som att springa runt i cirklar, som hundar jagar sin egen svans, med inget slut eller syfte i sikte. De tar itu med dig, peta dig, slå dig i huvudet med sina tyngsta Fisher-Price Little People play uppsättningar, dra i håret, ge dig noogies, och diskhandduk-snap dig, så du kan inte ignorera deras närvaro, vilket är precis vad du är så desperat strävar efter att göra. Att de inte sitta och leka med någonting, så om du är barnvaktsservice dem, du är faktiskt svettning av den tid som dina föräldrar kommer hem. Min bror var ett legitimt pain-in-the-ass främmande så långt att jag var orolig.

När jag började dagen vid späd ålder av 16, fann jag att det inte bara bröder sög, men också pojkar i allmänhet. Jag var 29 när jag gifte mig, så i min lysande 13-åriga anor karriär, jag kysste en hel del av grodor. Jag lyckades att dyka upp utan en enda vårta (ew), men (och detta är en stor Sir Mix-a-Lot MEN), jag gjorde inte dyka upp utan min värk, blåmärken och striden ärr. Jag daterad män med ilska frågor, intimitet frågor, otrogen frågor, problem med droger och alkohol, och, naturligtvis, din genomsnittliga jag är-en-Dumb-Ass frågor. Jag daterade en soldat, en stock broker, ett seminarian, en begravningsentreprenör, och minst två knarklangare. Jag skulle vilja säga att det var jag som sa adjö till var och en av dessa oönskade Douche Lords, men näe. Jag fick mitt hjärta krossat av varenda en av deras arrogant-loser-jävel-åsnor! (Jag jobbar fortfarande en del av min bitterhet, men jag har kommit en lång väg.)

Hur som helst, av alla dessa Dipshidiots, inte en enda av dem—inte en enda—var en Mama ' s Boy. Inte en enda en av dem var nära sin mamma, de höll henne på en armlängds avstånd om de hade någon relation med henne alls. Och då, det var bara bra med mig. Se, jag kommer att vara den omvårdnad, kärleksfull kvinna i sitt liv, man som skulle fixa dessa fixare-överdelar rätt upp och förvandla dem till att vårda, älska män. Suck. Jag önskar att jag kunde gå tillbaka och tala om för gamla för mig att dessa killar var redan förlorad sak, men jag var tvungen att lära sig den läxan—om och om igen—den hårda vägen.

Efter massor av sorg och massor av terapi, jag har äntligen wised upp och får mig att falla i kärlek med och bli älskad av en Mama ' s Boy. Och nu vet jag varför Gud bestämde sig för att ge mig tre söner, som älskar mig villkorslöst, respektera mig, lyssna på mig, skratta med mig, gosa med mig, prata med mig, och aldrig vill få ut mig ur deras nå. Jag vet att de är fortfarande ung, och jag kan ha mitt arbete att göra för mig, men jag är upp till uppgiften. Mitt öde var aldrig att "fixa" men, det var för att höja dem.

Och jag vet att mina döttrar-i-lag som en dag kommer att tacka mig för att höja Mama ' s Boys.

ADVERT

Lägg till din kommentar