Drift Hamburgare Allt Som Pappa Gör, Kan Jag Göra För

Bra. Det var allt jag behövde höra. Jag grävde djupt ner, lagt upp alla mina feministisk indignation, och bestämde sig för att det var absolut ingen anledning till att jag inte kunde ta tjuren vid hornen och grill upp några enkla hamburgare.

Låt mig vara helt klar. Jag vet inte ens hur man sätter på utsidan grill. Inget skämt.

Jag var dock rubbas. Jag hade tre saker som alla var en kvinna i denna dag och ålder behövs: en gas spis, gjutjärn grillpanna, och Google. Efter trolling vissa platser för att kolla hur man använder gjutjärn grillpanna på en gasspis och hur man bestämmer gjort-ness av en hamburgare, jag tänkte att jag var redo. Under research-delen av det här projektet, jag sprang över flera varningar om fett bränder och flare-ups, så jag gjorde en snabb kontroll för att se till att brandsläckare var klar (men som är dold under diskbänken, så att mina barn känner någon svaghet eller tvivel om min lämplighet för detta uppdrag).

Innan, jag ställa vissa grundläggande mål för Verksamheten Hamburgare. Till skillnad från många taktiska situationer, men dessa var saker som jag ville undvika, inte saker som jag ville göra. De ingår:

Brinner huset ner.

Förgiftning barn med salmonella.

Att skapa vår egen hockey puckar.

Elda upp någon del av min kropp. Som, alls.

Brinner huset ner. (Jag vet att jag redan sagt det, men det var typ av en biggie.)

Som jag samlat in de nödvändiga ingredienser och började att göra färsbiffar nötkött, jag reflekterade över dessa mål och hur de har förändrats sedan den dagen jag lärde mig att jag var på väg att bli förälder. Min man och jag hade svårt att bli gravid, så när—efter en lång, svår och smärtsam resa—upptäckte vi att vi väntade två pojkar, jag var så överväldigad av tacksamhet för att jag genast ut för att vara den mest perfekta, fantastiska, vackra, sunda, kärleksfull, fantastiska mamma som jag kan vara.

Jag var seriös om detta. Jag skulle amma i minst två år, använder tygblöjor, göra min egen barnmat, lära mina barn att läsa vid tre års ålder, för att förbjuda all tv, göra konst och hantverk projekt med dem varje dag, att läsa dem varje kväll, aldrig höja rösten, volontär för varje klass fest och projekt, hålla huset rent och kylskåp fylld med bara ekologiska livsmedel, odla mina egna grönsaker och vissla samtidigt som jag arbetade.

Snabbspolning framåt nio år och en (surprise!) liten flicka senare. Alla som skit är helt, helt, 100 procent ut genom fönstret. Jag gjorde det exakt sex veckor amning vart och ett av de tre barnen. Jag kommer inte ens diskutera trasa diapering sak, och skorrade barnmat var så jäkla LÄTT. Mina pojkar läsa vid sex års ålder, såg på Baby Einstein band från den minut de kunde fokusera på TV, mitt hus ser ut som en bomb slog den, och mängden mat de barn konsumerar är så förvånande att även vi kunde köpa ekologiska matvaror, skulle det sannolikt innebära bor i en kartong på soptippen. Konst och konsthantverk är alldeles för rörig (Play-Doh och glitter är bane av mitt liv), jag dödade två tomatplantor jag försökte att växa förra året eftersom jag har glömt att vattna dem, och när mina barn går till sängs för jag är så glad att se dem att komma dit och så utmattad att läsning är uteslutet. Jag ställer upp en gång i veckan i varje pojkar " - klasser—det tog mig fyra år att komma runt att göra det, och sanningsenligt jag räknar sekunderna varje vecka tills jag kan få ut av att dårhus. Medan jag plockar upp högar med smutsiga strumpor, navigera genom sladdar som hör till de olika Tänder och DS som jag välsignar varje dag eftersom de ger lite lugn och ro, och domaren ändlöst käbbel, mitt visslande är mer av ett öronbedövande skrik som barnen kallar för "Mamma skrika."

Så nu är vi här, med mig vid spisen, förbereder sig för att laga hamburgare och helt enkelt siktar på ett hus som inte är en hög av aska i slutet av kvällen delar av kroppen som är helt intakt, och barn som inte är på akuten. Alla dessa höga mål har kokat ner till dessa tre, och om jag kan uppnå dem, jag kommer att tänka på min dag en dånande framgång.

Bortsett från en kort men intensiv panikslagna ögonblick när lågor sprang upp efter att vända en av hamburgare, middagen förberedelser gick utan incidenter. Brandsläckare stannade stoppas på ett säkert sätt under disken. Hamburgare ansågs "faktiskt ganska bra" av härdade under-10 kritiker mat, och alla gick till sängs med nary en brandvarnare är aktiverad eller en projektil kräkningar erfarenhet.

En DÅNANDE framgång, säger jag.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar