Oops... I Did It Again

Kom ihåg hur jag sa att att skriva en bok var precis som att ha en baby ? Det verkligen, verkligen var. Från sömnlösa nätter för att det bekymrar dig över varje liten sak som att livet aldrig att bli detsamma igen.

Tja, jag har en ny punkt att lägga till i listan: Minnesförlust.

Du vet hur du blockerar reda på exakt hur eländigt värk och smärtor av graviditeten? Hur ska du genast glömma det disgustingness som är förlossning? Hur dessa eländiga nätter med en nyfödd vet inte riktigt hålla sig i din hjärna och bara den söta andning och dyrbara små kroppar göra?

Jag har på samma sätt glömt hur crazy boken skrivprocessen gjorde mig och har hittat mig själv värkande för en ny bunt av glädje. Den nya utgåvan tabell ger mig baby feber och jag smeker omslaget till min bok som jag brukade gamla onsies och baby tossor.

På något sätt, jag blev beroende av det vansinne som är bokförlag och är glada att meddela att jag är boken-på smällen igen! Min fantastiska agent och underbara team på Simon och Schuster är med på resan och vi förväntar oss att våra små leverans, Moderskap Kommer Naturligt (Och Andra Onda Lögner) på våren/sommaren 2013...

Berg-och dalbana börjar igen.

(Någon som har en barf bag?)

ADVERT

Lägg till din kommentar