Vad Som Hände När Min Fru Gick Ut På Stan För Helgen

Min fru, Lauren, gick bort för en helg med hennes mamma, skenbart för lite R & R på ett spa i Pennsylvania. Hon kanske har just gått till hennes föräldrars hus och gömde det i 48 timmar . Jag skulle inte klandra henne om hon gjorde det.

Detta lämnade mig ensam med barnen från fredag kväll till söndag. Förväntningarna var låga eftersom jag är en ibland-deprimerad/alltid-lat förälder som predikar disciplin, vilket i praktiken kan översättas till otålighet, skriker, och slutligen grottforskning att alla deras önskningar.

Lauren (före avresan): jag lämnade du fyra noter.

Mig: jag är bra. Jag behöver inte anteckningar.

Lauren: Fyra! Läs dem och sms: a mig några frågor.

Jag: kan Du inte vänta?

Lauren: Nej.

LÖRDAG

(Jag har hoppat fredag kväll eftersom inga större skador skett och barnen gjorde det till sängs i tid. Jag skulle vilja påstå att min överlägsen föräldraskap var orsaken. Verkligheten skulle säga att de var utmattade från skolan.)

Brett Grayson

Jag är inte säker på hur det är matematiskt möjligt. Liz och Matt vet tjugo andra barn toppar. Ändå finns det flera barnkalas varje helg av våra liv. Jag är övertygad om att en del föräldrar kasta sina barn en parti tre gånger per år. Vilket leder mig till mitt första problem. Lauren ' s moster kan inte göra det. Jag att bli förälder som tar med sig barn som inte är inbjudna.

11:16 A. M. Vi kommer fram och jag förklarar att Jennys mamma som barnvakt räddats.

"Han är naturligtvis välkomna! Vad är hans namn?" Jennys mamma säger (och samtidigt förbannar under hennes andedräkt).

"Matt."

Matt gömmer sig bakom mina ben. Han är i ett skede där han gör detta en hel del.

Som den hycklare jag är, jag är helt ursäkt för detta beteende när det är mig han klamrar sig fast, till skillnad från om han gör det med Lauren.

På tal om olika typer av inbjudningar, en kusin till den "objudna syskon" är "föräldrar" vänner " äldre barn som är inbjudna för att undvika att kränka föräldrarnas vänner, även om de inte vill komma ändå men ville inte såra dig." Jag söker rummet och få en titt på alla barn som springer runt. Jag ser en äldre barn som inte deltar. Jag får ögonkontakt och nicka huvudet på honom som, "jag känner dig, grabben." Han ser på mig och verkar vara debatterar om han skulle skrika "Stranger Danger!"

Det är dags för barnen att äta. Minus min besatthet med bakterier och total brist på självkontroll när det är tre pajer pizza sitter där och ingen att berätta för mig att "Nej," jag tror denna del av partiet går ganska smidigt.

Är jag för gammal för att äta grädde från en cupcake?

LÖRDAG EFTERMIDDAG

Hemma, vi titta på New York Minut med Olsen twins som vann 14 Academy Awards, tror jag. Jag försöker att inte titta på min telefon och college football spel. Liz älskar det. Det är ganska underhållande. Vänta, har jag bara säga det? Har jag förlorat så mycket perspektiv efter mindre än 24 timmar med mina barn?

Brett Grayson

(Har någon annan att hitta dessa anteckningar något nedlåtande?)

5:58 P. M. Det är dags för dusch. Tror de verkligen behöver duschar? Lauren inte säga något om duschar i sin anmärkning. I mitt sinne, jag kör genom sina olika exponeringar till omvärlden. Min germaphobia och min lathet är i en tät kamp.

Lathet som råder.

Jag spelar poker turnering. I ett tidigare liv, jag spelade en hel del poker och det är en av de två aktiviteter (tillsammans med äter jordnötssmör direkt från sked utan kvävning) som jag är bra på. Så Jag att pågå fram till den sista tabellen. Det börjar bli sent.

Jag sms: a barnvakt:

Vad???? Det är en kränkning av barnvaktsservice etikett. Du kan inte lämna huset tills föräldrarna kommer hem.

Vi är nere på fem personer och det är $1 000 och staden skryta på linjen. Jag är vid ett vägskäl. Det har varit en lång tid sedan mitt problem med spelandet direkt störde mitt liv.

Jag frågar några fäder deras input.

"De sover. Vad kommer att hända?"

"Det är bara $1 000 till vinnaren, rätt?" Jag bekräfta. Jag tror att om det var mer än $5,000, jag skulle ta mina chanser. Jag avsiktligt förlora och lämna.

Jag är en hjälte.

SÖNDAG

11:00 A. M. Födelsedagsfest för Matt ' s klasskamrat. Vi är på gång att detta eftersom Lauren inte är moster är att titta på Liz, och att föra ett barn till en fest som är 50 gånger lättare än att föra båda.

Brett Grayson

Tjugo år (och pund) sedan jag var en bra idrottsman och spelade konkurrenskraftiga tennis och fotboll. (Lauren mötte mig senare och vägrar att tro att jag klarar av att utvidga tidigare oavsett vilken hastighet jag får upp när jag kör till gratis prov linje på Costco.)

Jag är också en sport fan, och jag gärna vill att mina barn ska spela på sport så jag kan leva ställföreträdande genom dem. Jag behöver bara något att rota för igen.

Det var svårt att acceptera att jag kanske aldrig har den erfarenheten.

Jag försöker fortfarande dock.

1:10 P. M. Vi kommer till kliniken.

1:25P.M. (klinik halvvägs) jag har äntligen fått sina klotsar och benskydd på. Liz bär jeans eftersom hon bara bryr sig om sitt utseende och har inget intresse av att driva, vilket, åtminstone när jag var spela, var en viktig del av fotboll.

Matt är mer intresserad, även om han tillbringar 90 procent av kliniken plocka wedgie ur sin rumpa från jersey som är undangömt i hans shorts eftersom det är stora på honom. Han är engagerad men.

Tills han inte. "Pappa, mina händer är kalla."

Fan, jag glömde handskarna. Jag spendera de kommande tjugo minuter ibland blåser varm luft i hans hand och sända honom tillbaka för att spela.

MAT FÖR HELGEN

Brett Grayson

2:30 P. M. – MCDONALD ' S

Vi började okej på fredag. Jag har sedan brutits ner. I detta fall använde jag en McDonald ' s som en muta för att få mina barn att samarbeta och samtidigt få redo att spela fotboll (som inte fungerar i alla fall). Jag vill också nära helgen så starka att Pappa blir korrekt kredit. Vad är poängen med denna helg om inte för att göra mig favorit förälder?

Jag äter McDonald ' s för första gången på ett decennium. Några tankar: En, den här maten är utsökt. Två, hur gör jag för att gå till badrummet redan? Det gick bara förbi min matstrupen tre minuter sedan. Det är ett offentligt badrum men så håller jag det.

Matt och Liz är bara att äta pommes frites.

"Tre tuggor av din hamburgare," jag hotar.

"Fyra biter," Matt fynd mot sina egna intressen.

"Bra. Fyra."

"Matt, fyra är mer än tre," Liz påpekar, att förstöra saker.

Jag går till min påse med tricks. "Fem-och-en-halv biter varandra."

Fraktioner fungerar varje gång.

Obs: jag är inte säker på exakt varför jag är så orolig för dem att äta en hamburgare över pommes frites. Protein, kanske? Jag tror att jag bara kränkt att mina barn ignorera mat. Eftersom jag är en total gris, skulle jag fråga oavsett om de är i själva verket mina barn. Men jag kan inte tänka mig att det finns en man där ute som Lauren kunde ha haft en affär med vem som har denna nivå av respekt för mat.

SÖNDAG EFTERMIDDAG

Vi kommer hem och jag kan se mållinjen. Jag kunde hålla dem framför TV: n tills Lauren kommer hem. Gör New York Minut Del 2 finns det?

Jag bestämmer mig mot tv-väg. Om Lauren promenader i och de tittar på TV, hon kommer att anta att de har varit framför TV: n hela helgen.

"Barn, låt oss städa upp." De har inget intresse i att följa, men jag har ett kort kvar att spela. När de är klara, vi kommer att baka en äppelpaj från 564 äpplen kvar från apple-plocka förra helgen.

SÖNDAG KVÄLL

Lauren promenader i.

"Vill du ha lite äppelpaj, kära?"

"Nej. Vi träffade en dietist. Jag äter ren nu."

När Lauren är introducerad till något nytt, det förändras hela hennes perspektiv på livet. Till följande dag när hon glömmer det. Jag ursäktade mig för att gå upp. Jag är inte så organiserad som Lauren och inte planera för helger borta. Men jag kommer nu att låtsas att använda badrummet för nästa trettio minuter.

Min egen lilla semester.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar