OK, Fine, Som är ett vuxet inte HELT Suger

"Det är inte faaaaaiiiirrrrrrr," min 9-åriga klagade till mig häromdagen. "Du får göra allt det coola grejer för att du är en odlas upp och vi inte, för vi är barn."

Ja. Ingen skit, Sherlock.

Jag menar, duh. Kinda hur det fungerar där, kid.

Mig: en vuxen. Du: barnet. Klart, jag är #att vinna här.

Uppenbarligen.

Jag gillar att vara en vuxen. Det är coolt. Alltid. Errrr, vanligtvis? OK bra, för det mesta, om inte, liksom, mina räkningar ska betalas. Eller jag har att gå till jobbet. Eller... du vet, det verkliga livet händer det grejer.

Men jag kommer att säga, när jag titta på den plågsamma tween år och min dotter är på väg in i spela ut, att vara en vuxen är så mycket bättre än att vara ett barn. Tänk bara på alla de roliga skit vi får göra:

Äta vad vi vill.

Även om det innebär broccoli, men framför allt om det innebär att choklad. Innan middagen. Eller efter. Eller, FÖR middag. Också — ta itu med konsekvenserna av att äta vad vi vill. Till exempel, um, strategiskt undvika byxor med mindre än 25% lycra innehåll.

Stanna upp sent och har fester och titta på saker på tv.

Eftersom det tydligt att det är vad jag gör varje kväll när mina barn går till sängs. Det är allt tyst och tråkigt tills de somnar, och då vet du, att det är en fest i tha hus. Uppenbarligen. Som framgår av mig regelbundet att somna på soffan med min laptop i min, det er knä.

På tal om datorer, vi har ingen screentime begränsningar.

Bara stress om vad min mobiltelefon gör att min hjärna. Och vad jag borde göra istället för att procrastapintresting. Och besatthet med hur vi blir bundna till våra enheter och för att jag verkligen borde få en bättre förebild för mina barn. Men hey, jag är en utbildad konsument, och som gör någon form av skillnad.

Gå till jobbet.

Liksom hela tiden. Över och över och över igen. Eller inte. Eller stanna hemma och arbeta. Men inte är det. Men egentligen.

Tjäna riktiga pengar.

Massor. Så vi kan betala räkningar. Tjäna mer pengar så vi kan betala mer räkningar. Också, om, så att vi kan spela. Ofta. Och sedan betala lite mer räkningar.

Drop it like it ' s hot.

Du vet, på nattklubbar, där vi regelbundet umgås under vår stora mängder av tid. Även vid årliga konserter. Och country club parter. Nej vänta. Nej, inte det. Speciellt INTE DET.

Med bil.

Vanligtvis carloads full av högljudda små människor. Och också, att följa regler. Alla av dem. Särskilt hastighetsgränsen. Och att hitta parkering. Och betala för biljetter när vi inte. Och köpa försäkring. Och göra betalningar. Och sitta i trafiken. Och kom ihåg att få olja förändringar. Och däck. Förmodligen bromsar också, vad med alla stopp och skit.

Bära vad vi vill.

Så länge det inte är för kort, för lång, för ung, för gammal, för låg, för hög, för dyrt, för billig, för slitna, för hård, för hårt, för liten, för stor, eller — det värsta — för obekvämt.

Säga fula ord.

När och hur vi vill. Bara inte i framsidan av Farmor. Eller inom hörhåll av barn. Eller runt våra egna föräldrar. Eller när barnen bara inte fucking käften. Så, du vet, i princip när vi är bara vuxna runt vår egen ålder, eftersom det händer hela jävla tiden ...

Dricka vuxit upp drycker.

För att fira. Eller för att kompensera. Eller ära. Eller för att det är måndag. Eller Onsdag. Eller en dag som slutar på "y". Lär dig också om vikten av B-vitaminer, Bloody Marys och en-till-en regel.

Åka på semester och göra alla beslut.

Lära sig att uppskatta deltagarnas feedback i beaktande av dessa beslut. Vara tacksam för det tillfälliga visum sponsring generöst erbjuds så att du kan njuta av denna erfarenhet har de flesta fullt. Dokumentera de erfarenheter som bevis för alla.den.kul. Återvända hem med noll bilder med dig i det som inte selfies och/eller saknade kritiska delar av kroppen, till exempel ett huvud eller fötter.

Att vara ansvarig.

Ingen kan tala om för oss vad vi ska göra. Utom chefer. Och våra mödrar (varför tror ni att jag blev?). Och politiker. Och samhället. OK. Så, egentligen, alla kan tala om för oss vad vi ska göra. Vi är faktiskt alla oftast fortfarande ett gäng förskolebarn kämpar för att bli ansvarig för detta.

Att vara föräldrar.

Eftersom verkligen, det finns ingenting i världen att jag någonsin kommer att älska mer än detta. Det finns inga andra jobb att jag kommer att vara mer hedrad att ha och ingen annan sak jag någonsin kommer att göra viktigare än att vara någons mamma.

Jag gissa då vad jag säger, suck, är att denna vuxna spelning är inte så illa, trots allt. Skit. Jag tror kanske att jag är skyldig mina barn en ursäkt eller tjugo.

Relaterade inlägg: 10 Sätt att Vara ett Barn Suger

ADVERT

Lägg till din kommentar