En Hyllning Till Mina Jeans

Kära Par Jeans Från 80-talet,

Jag vet att jag har försummat dig. Du har inte suttit i evigheter. Du har inte ens kvar den nedersta lådan i byrån. I själva verket, du har inte sett dagens ljus i decennier! Men var inte ledsen, jag vet att du är där, och det är det viktiga. En gång var du stapelvara i min garderob, min go-to favorit objekt för att koppla ihop med en T-shirt eller en tröja. Men det var länge sedan.

Så varför gör jag fortfarande insistera på att du bor i min byrå låda? Varför har du inte gått med din kollega jeans som för länge sedan flyttat till sparsamhet butik? Det är enkelt: Därför att du, min kära, det passar så bra och är så perfekt bleka och höll upp så väl att du är för bra för att vara sant. Jag vet att jag aldrig kommer att hitta ett annat par perfekta jeans som du igen.

I mitt försvar, du är prydligt vikta, och du sitta tillsammans med ett par blanka aerob tights att ha mött ett liknande öde. Så åtminstone du är inte ensam. Du är med dina bröder. Jag måste erkänna, jag gjorde bort tan manchestrar och mörk-blå manchestrar från min ägo för ett tag sedan. Jag älskar dem, men de var högljudda. Inte lugn som du. Och det gjorde jag, motvilligt, kasta dem denim overaller som hade så många fickor att jag kunde bära alla mina världsliga gods med mig vart jag än gick. Men nu hör jag att de är tillbaka i stor stil! Siffror. Jag fick även bli av med dessa söta denim-generellt shorts!

Poängen är, jag kan inte ge upp. Jag vet att jag aldrig kommer att passa in i dig igen, men a girl can dream, right? Med dig där i byrålådan, jag vet att om det av en slump en dag när jag behöver dig, det är du. Åh, och en kommentar jag gjorde på kontroll för att se hur mycket vintage ( tyvärr! ) jeans kan vara värt? Glöm att jag ens sa det! För en, det verkar som om det är jeans från tidigare år som är i efterfrågan, inte av 1980-talet sötnos som dig. Så inga bekymmer! Och inte må dåligt, även om du inte är en av de mest eftersökta numren, för mig du är ovärderlig! Jag ser dig, och omedelbart, är jag återigen på väg till köpcentret med mina vänner, jag är på pinball arcade, jag utanför pizzeria. Jag bär dig med min favorit T-shirt och min coola stövlar, och jag känner mig lätt som luft. Jag känner mig snygg, bekväm, unga och fet på samma gång.

Till mina belackare som säger till mig att rita rent och kasta ut allt som inte passar eller som jag inte har slitna på ett år: Sorry, kommer inte att hända . Även om du är en några storlekar för liten, för mig, är du perfekt. Men, shhh den professionella arrangörer är rätt; jag har att göra ett djärvt grepp. Så från och med idag, du kommer att ha lite mer utrymme i byrålådan! Ledsen, spandex aerob byxor. Du var rolig ett tag, och ja, vi har ett band, men att bond var alldeles för tajt. Plus, att återuppleva de aeroba flyttar bara inte kan jämföras med minnen av bebopping runt i stan i denim, särskilt för att ta en bit pizza. Så, min dyrbara par jeans, nu kan du vila lätt, eftersom det från och med nu, du är min one and only.

Men nu undrar jag om det kanske, bara kanske, du skulle vara den perfekta storleken för min kiddo.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar