Min Mans Ultimata Köp: brusreducerande Hörlurar

Min mormor skickar pengar till Jul, inte bara till mig utan till min man och barnen också. Det är löjligt snäll. Min lilla bit går oftast att semesterperioden verksamhet—de extra kvällar att lägga upp. Ingen får mig att spendera mina pengar på min familj, bara för att vara tydlig. Men när jag känner mig lite färg, jag brukar dra av räkningar dramatiskt för något som en film efter matiné priset har upphört—stora-spendy grejer.

Min make / maka, kära söta människa gjorde egna ekonomiska beslut detta år. Han har gjort ett köp som han hade drömt om i evigheter. Ett köp som bara en medelklass-vit hane skulle ha fräckheten att köpa. Ett köp som, enkelt uttryckt, exemplifierar privilegium.

Brusreducerande hörlurar.

I allmänhet, att se människor bära sådana saker på flygplan för att ställa ut omgivande ljud och vara i sin egen lilla värld. Fantastiskt. Eller kanske de är bra för att jobba i en händelserik pressrum med massor av skåp av flitiga medarbetare runt—en enkel uppfinning för att göra resten av världen försvinner.

Min man inte köpa hörlurar för någon av dessa rimliga scenarier. Han köpte dem för att bära runt huset.

Den här mannen kunde inte hålla masken när de konfronteras med den ytterst osympatisk, enfaldiga naturen av denna idé. Varför? Eftersom det finns inget sätt att berätta för din ägnas familj att du har spenderat inte lite pengar på en produkt som är utformad för att blockera ut dem.

För att göra det så kan du vara med dem och låtsas att du inte är det.

Att bokstavligen motverka förekomsten av människor runt omkring dig.

I 10 år av föräldraskap, har jag kommit att förstå att min mamma-själv är fast annorlunda än min mans pappa själv. Jag kan höra, fortfarande, under ständig omrörning i säng för ett barn precis innan de vaknar upp med en mardröm. Jag har alltid en liten bit av min hjärna på morsan läge, oavsett vad det är som händer. Jag har inga problem med detta, eftersom det är så mänskligheten har överlevt.

Men om du funderar på att skicka en passiv-aggressiv signal till dina peeps, få lite brusreducerande hörlurar och bära dem när du sitter i samma rum med dem. Inga ord kan vara lika stark som meddelande här blir över utan att ens öppna munnen.

Livet är för högt, särskilt när man har barn . Vi vill alla ha lite lugn och ro. Jag får det. Men det finns bättre sätt att hantera din stress än låtsas att det inte existerar. Och om ditt barn är i det andra rummet och dö medan du ligger där för att blockera ut dem? Jag kommer att vara ganska pissed off.

ADVERT

Lägg till din kommentar