#ObjectsForOutfits Är Den Sötaste Instagram Hashtag Någonsin Och Internet Är Här För Det

Eftersom mina barn är tonåringar, jag var sadlade med att höja småbarn och mardröm potträning utan stöd för online-grupper, sociala medier och selfies. Mina barn skonades mig att dela bilder av dem i badkaret, och jag har väldigt få bilder för att påminna mig om hur jag såg ut, sömnbrist när du bär färgade yoga byxor. Och jag har aldrig hittat mig själv att kämpa med människor på internet på 2 am som jag ammade mitt barn. Men jag pratade mycket med min man vid denna timme.

Men, en gång i en stund, jag kommer över en hashtag som gör att jag önskar att jag fortfarande hade småbarn så jag kunde delta.

Ibland, en trend ämne får mig att skrika av förtjusning eftersom det finns bara så mycket söt jag kan hantera lugnt.

Jag ger dig #ObjectsForOutfits, mina damer och herrar.

Mammor och pappor internet är att skära mat till former som ser ut som kläder. Och sedan ta bilder för att få det att se ut som sina barn och barnen är "klädd" objekt.

Och jag bokstavligen inte kan få nog av dessa sanslöst löjligt foton.

Dessa bilder är för jävla söt. Eftersom jag inte har ett barn, min hund är i fara för att bli föremål för min egen #ObjectsForOutfits bilder. #kiddingnotkidding

Jag menar, kom igen, titta bara på dessa bilder:

Jag skulle nog faktiskt äta pepparkakor baby. Inte riktigt. Ja, ja det skulle jag.

Jag bokstavligen inte ens med detta.

Nu är min dotter har för att börja ta dans lektioner eftersom jag vill ta alla bilder av blommor.

Pumpa rumpor är alltid söt. ALLTID.

Och så är jordgubbar baby hineys.

Chili peppers göra det bästa lilla flicka klänningar. Vem visste?

Jag på allvar vill ha en klänning gjord av vattenmelon. Döm inte.

Även vuxna får i sig på #ObjectsForOutfits kul. Och jag säger inte att jag kommer att börja forma kläder för mig själv, men jag kan inte säga att jag inte heller. Eftersom kommit på stranden bilder blev precis häftigt.

Jag skulle laga mat med mina barn hela tiden om jag kunde ta bilder av honom med en svamp som kock, cap. Allvarligt, jag skulle verkligen. Jag skulle inte klaga över röran.

Ja, dessa bilder är dumma och tidskrävande. Men de är också kreativt AF och jag ge föräldrar en mängd kredit för att hitta sätt att ingjuta humor i doldrum dagar av föräldraskap. Sociala medier kan vara en container brand av dåliga nyheter, politiska diskussioner och pekfingret över het knapp problem. Om vi tillbringade mer tid med att titta på bilder av spädbarn med pumpa rumpor och vattenmelon klänningar, jag kan garantera att världen skulle vara en bättre plats.

Nu, om någon behöver mig, jag ska ta bilder på min shih tzu som en taco. Eller en burrito. Eller kanske hon kan bära en blomma tutu. Alternativen är oändliga. Låt mig till detta ögonblick. Jag missade båten med mina småbarn, okej?

ADVERT

Lägg till din kommentar