Baseball Fans Rally För 9-Åringen Som Förlorade Sin Minnessaker I Kalifornien Bränder

Fans och team arbetar tillsammans för att ersätta förlorade samling

Över 5 700 bostäder och strukturer har förstörts så långt i de bränder som sveper genom Norra Kalifornien. Ett av de hem som tillhört familjen av den 9-åriga Loren Jade Smith, en major league baseball fan, vars samling av kort, tröjor, hattar och signerade bollar gick upp i Santa Ros lågor. Men efter en lokal reporter postat Loren ' s story på Twitter, fans och lag från hela landet svarade att försöka fylla detta hål i en liten pojkes liv.

På lördag, den lokala ABC 7 reporter Katie Utehs twittrade en bild av ett brev Loren skrev att hans favoritlag, Oakland Athletics:

Den läser:

"Till Oakland A' s:

Jag älskar att titta på dina spel. Jag vill bli En spelare och jag spelar på Mark West Little League i Santa Rosa. Jag spelade baseball på min bakgård hela dagen att älska En och göra upp mitt eget spel. På min bakgård som de vann sex World Series i rad. Men mitt hus brann ner i Santa Rosa eld och min sorgligaste sakerna var min baseball samling kort, min 17 tröjor och 10 hattar och min baseball från spelet och även en boll signerad av hela laget och Rickey Henderson och Bob Melvin. Min bror och jag har så roligt men han är bara 9 månader gammal. Jag lär honom hur man ska kasta bollar. Jag har varenda En kort från 2000 till nu men jag är 9 år gammal. Jag hade en major league baseball och allt brann upp. Så sorgligt. Jag vet att du inte är alla tillsammans, men hoppas att de kan få detta.

Av Loren"

Nästa dag, karl ABC 7 reporter Melanie Woodrow följts upp med Loren, som läser sina brev och gjorde ett enastående intryck av ett Friidrott " reportern:

Bilder av denna unga pojke som stod i hans framför hans brann-ner stadsdel, talar om sin kärlek till baseball, rört hjärtan överallt. Som Loren ' s pappa, Tait Smith, berättade för lokala ABC-affiliate-KGO : "Det krossar mitt hjärta bara att han inte kommer att vara tillbaka här [på gården] skriker och skriker hem-körningar som han slog över staketet med whiffle bollen till grannar."

Efter berättelsen publicerades lokalt, Friidrott " fansen började att kontakta journalister, att erbjuda hjälp Loren:

De kom igenom för deras största fan också, med team vd twittra hans stöd och organisation för att sätta ihop en donation enheten för att ersätta sina förlorade minnen:

Snart, Topps baseball card company, major league-spelare, och andra major league-lag var att engagera sig och sätta ihop sin egen vård paket för Loren:

Vad människor är beredda att göra för att prova att göra den här lilla pojken leende är enastående. Nej, dessa donationer kommer inte att hjälpa Loren och hans familj att få ett nytt hus eller att byta ut sin andra viktiga ägodelar, men vad de kommer att göra är att ge en liten pojke som har förlorat allt lite glädje. Låt de vuxna oroar sig för alla de andra saker och låt oss hjälpa barn som Loren — som har lidit en förlust större än många av oss kan föreställa sig — gå tillbaka till att vara barn igen.

(h/t SB Nation)

ADVERT

Lägg till din kommentar