Nudists Är Inte Så Ovanligt Som Du Tror

Jag tror att jag skulle göra en fruktansvärd nudist.

I själva verket, jag är säker på det.

Samtidigt som jag är ingen pryd i avskildhet i mitt eget hem Jag är inte någon som är villig att blotta allt i skåp rum och simma klubbar. Visst, jag arbetar på regelbunden och försöka hålla min mamma höfter från överfyllda mina jeans, men låt oss bara säga att ingen behöver se min mamma-och medelstora roliga väskor i något mindre än en baddräkt. Du är välkommen.

En av de största chocker som jag fick när jag fyllde 40 fick reda på att kvinnor ganska mycket att ge noll knullar när det gäller att blygsamhet i gymmet omklädningsrummet . Mitt lokala gym locker room är ett hav av mjuka mom höfter ut och stolta över, tillsammans med bröst vild och otyglad. Jag får huvudvärk av att försöka undvika att stirra in i strålkastarna av bush-brigaden paraderar runt mig.

Att vara naken inför främlingar är så inte min väska. Jag ska bara vara här, täckt upp i en handduk medan du dansa runt n-e-k-k-i-d, mina damer. Det är bra. Ingen dom. Också, älskar vad du har gjort med din dam trädgård sedan jag sist såg dig. #NotSureWhereToLook

Samtidigt som jag är en aning avundsjuk på de kvinnor som är tillräckligt bekväm i sitt eget skinn bara det att de runt omkring dem, kan jag säga med myndigheten för att jag har aldrig känt något behov av att gå topless på stranden, eller remsor ner och ta en promenad i skogen. Ärligt talat, jag har bara inte har tid för poison ivy i min dam bitar, om jag är helt ärlig.

Men, visar det sig, nudist kolonier och nudism är inte så ovanligt som du tror. Och, det finns hundratusentals Amerikaner som känner sig tillräckligt bekväm i sin egen hud för att göra allt från att spela volleyboll kör en 5K i nude .

I själva verket, enligt American Association for Nude Recreation (AANR) , nude recreation har vuxit till en $400 miljoner industrin, och det finns över 270 klubbar där människor kan strippa ner och vara fri att återskapa i buff. Den AANR anger att deras uppdrag är att "förespråka nakenhet och naken rekreation i lämpliga inställningar samtidigt utbilda och informera samhället om deras värde och njutning."

Och, innan du dömer din nästa för att strippa ner bredvid deras pool, det är ungefär 213 000 personer personer som att göra samma sak i sina egna gårdar och naken rekreation klubbar i hela landet.

Nudism är lagliga på AANR klubbar och orter, och AANR är alltid att arbeta med lokala myndigheter för att bevara naken rekreation i godkända allmänna utrymmen med lämplig skyltning. Nudists är inte perversa människor som vill förstöra dina barn i affären eller i den lokala parken. Snarare är de en grupp människor som ser kroppen som en stark och vacker och som vill leva ett liv fri från hämningar som samhället har lagt på kläder.

Så, vad är big deal?

Varför är vi så snabba med att döma dem som vill uppleva livet utan att påverkas av kläder?

Innan jag forskat detta ämne, jag antog helt felaktigt, jag kan tillägga att nudist resorts var i princip platser för människor att sprida sina kläder och bara umgås naken . Och naturligtvis, att det fanns massor av, ska vi säga, offentligt hångel att gå på.

Men det är tvärtom, faktiskt. Nudism är en livsstil och en livsstil som många tycker är avkopplande och lugnande i dagens hektiska värld. Och det har inget att göra med kön eller sexuell känsla runt andra som är nakna. Genom att strippa bort kläder och tecken på rikedom, nudists kan acceptera varandra oavsett social ställning och klasskillnader. Många nudists känner att deras självkänsla stärks genom att acceptera de runt omkring dem som de verkligen är.

Att vi alla kunde använda lite mer acceptans och social tolerans i våra liv, eller hur?

Och, det är nude etikett, också.

På de flesta klubbar, enligt Mental Floss gäster naken orter måste ha en handduk med dem hela tiden, för sanitära skäl. Du kan också bära skor för uppenbara skäl och smycken är inte tabu. Och många klubbar har "klädsel valfri" - träffar för nybörjare där nykomlingar kan bära kläder tills de känner sig tillräckligt bekväm med sin omgivning gå fullt på buck. Åh, och du kan glömma kameror, av uppenbara skäl.

Kanske mest förvånande för mig var att de flesta nudist klubbar föredrar att par med, snarare än singlar, i ett försök att hålla hane till hona förhållande ännu. Och, offentligt hångel är tabu. Nudists är mycket tydlig med att påpeka att deras lust att hänga ut i sin födelsedag passar är inte en sexuell upplevelse.

Medan jag villigt erkänna att jag säger inte att utsätta min spricka för att någon annan än min man, jag beundrar nudister och naturister för att fira den mänskliga kroppen som vacker och normal i någon form och storlek. Och tanken på att inte bära en behå under ett veckolångt besök på en naken resort säkert har sina förtjänster. Bara det skulle vara befriande AF, är jag rätt, mina damer?

Så, medan jag inte kommer att skynda sig att boka min nästa semester på en av de nästan 300 naken resorts i USA, skulle jag överväga att gå topless på ett lämpligt läge på stranden. Eftersom du sitter på en solig strand, bh-fri och med en bra bok, låter som ett perfekt sätt att spendera min tid. Kanske.

ADVERT

Lägg till din kommentar