Till Min Man: 5 Skäl till att Vi inte Ha Sex När jag är Gravid

Vi måste prata. Jag vet att alla dessa hot, hot resor till sovrummet tog vi samtidigt försöker bli gravid fick du ganska användas för att regelbundet träffa säck med din man, men times they are a-changin'. Som du ser, bara för några månader sedan, jag var INTE gravid, och jag hade en hel del bra saker som händer för mig. Som en libido. Nu, inte så mycket. Du säger att du fortfarande tror att jag är sexig, men jag är bara inte känner kärlek ikväll. Det är inte du, det är jag. Här är varför:

1. Jag har återvänt till min pre-teen staten. Och det är hemskt. Jag har finnar över inte bara mitt ansikte, men mina bröst också. Detta var inte ett problem tillbaka när jag var faktiskt en pre-tonåring, eftersom jag nästan gick in i hjärtstillestånd när en pojke höll min hand, låt vara att det rörde vid mina bröst. Men det är bara något lite motbjudande om du få upp nära och personliga med min boobne (det är boob akne), även om du HAR sett mig föda tre barn.

2. Mitt luktsinne är utom kontroll. De lökringar du åt till lunch i onsdags? Jag kan FORTFARANDE lukta på dem på dina andetag. Det är inte ditt fel. Jag vet att du har borstat och använde munvatten. Jag allvarligt skulle kunna ta över jobbet för en drogfri sniffa K-9 just nu, så det lökringar från en vecka sedan är det en total deal-breaker i sovrummet.

3. Min kropp gör några riktigt äckligt skit. Bokstavligt. Min mag-tarmkanalen är förvirrad, osäker. En minut jag är så förstoppad jag tror att jag kommer att explodera, och nästa minut, jag ganska mycket att göra. Låter du komma någonstans nära min nedre regionerna efter detta har pågått hela dagen? Nej tack.

4. Min rörlighet är begränsad. Jag är besvärligt. Det finns egentligen inga andra ord att beskriva det. Min mage är stor och för att vara ärlig, efter att alla som snabbmat jag hålla hävdar underlättar mitt illamående, så är resten av mig. Lägg din Kama Sutra bort, eftersom det inte finns en hel del bendability som pågår vid denna tidpunkt i mitt liv. Sorry 'bout det.

5. Vi har en publik. Jag vet att läkaren sa att det skulle absolut inte vara konstigt att ha sex och att barnet skulle vara omedvetna, men allvarligt talat, skulle du göra det smutsiga med en av våra andra barn i rummet? Naturligtvis inte. Denna lilla kille eller tjej inte har ett val: han/hon har fått rida ut rörelse i havet, och det är SJUKT, säger jag dig! Sjukt!

Min älskling, min kära: jag lovar dig, det finns ett ljus i slutet av tunneln. Min sexlust kommer en dag att återvända. Är du medveten om det mycket, mycket liten ålder gapet mellan vart och ett av våra barn? Jag vilar mitt fall.

ADVERT

Lägg till din kommentar