Inte Ens Barn Är Off Limits För Trump

I ett drag som säkert kan ses som ett försök att hålla aktörer Saturday Night Live anställd, Donald Trump gjorde återigen rubriker i hans cirkus av det absurda, den här gången för att sparka på en mor och hennes gråtande barn ur ett Virginia rally.

Som en mor, naturligtvis, jag var arg när jag först läste dessa rubriker. Vi vet alla hur svårt det är att ge sig ut i huset med våra barn i släptåg, och jag kunde inte ens föreställa mig att försöka delta i ett politiskt möte med en baby. Men efter att ha sett en video av händelsen, min ilska blev påtaglig för en annan anledning.

Problemet här inte som Donald Trump sparkade en gråtande barn ur ett rally. Om mitt barn började gråta i en situation där det fanns en förväntan av lugn, jag skulle nog ursäkta mig själv i alla fall. Problemet med Basun: s agerande i just denna omständighet är att han inledningsvis anges att barnets gråt inte var en stor sak.

Du kan tydligt höra barn gråta i bakgrunden av Trump ' s tal som han följer med,

"Oroa dig inte för att baby, jag älskar barn. Jag älskar barn. Jag hör att barnet gråter. Jag gillar det. Vad ett barn, vilken vacker baby. Oroa dig inte, oroa dig inte. Mamma springer runt som oroa dig inte om det, du vet. Det är ung och vacker och frisk och det är vad vi vill ha."

Inte de ord bara att du vill sitta på din röv ner, lyssna till GOP presidentkandidat ströva på om att bli stor, och tenderar att din gråt älskling? Shit, om jag hade varit mamma i den här situationen, att jag skulle vara otroligt lättad och kanske till och med uppskattande av Mr. Trump, men sedan, som han har gjort med så många andra frågor, så ofta, Donald Trump flip-floppat på hans tidigare uttalande.

"Faktiskt, jag bara skojar. Du kan få ut barnet av här. Det är alla rätt. Oroa dig inte". Trump gick in på en chockad publik.

"Jag tror att hon trodde verkligen på mig att jag älskar att ha en bebis gråter när jag talar. Det är okej. Människor förstår inte. Det är okej."

Men det är sak där. Det är elefanten i rummet var Trump är; det är inte okej. Det är inte okej att säga en sak och sedan ändra sig och säga att en helt motsatt sak.

I denna värld, vi kan bara bedöma en persons karaktär av två saker: sina ord och sina handlingar. Och varje gång Trump öppnar sin mun, eller sin Twitter-feed, kan vi se att en sak är smärtsamt sant, att han inte kan lita på vad han säger ena dagen och vad han gör nästa — eller i detta fall 60 sekunder efter det att faktum.

Pratar Mr. Trump, eftersom du bara bevisar vad Maya Angelou lärde oss för många år sedan, "När någon visar dig vilka de är, tror dem första gången."

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar