Vår Familj Hade En Icke-Traditionell Fotografering, Och Det Var Fantastiskt

Innan man har barn som jag trodde att jag skulle ha album chock full av poserade fotografier. Föräldrar vill fånga varje första tanden, första dagen i skolan, och en milstolpe — och helvete vi vill att våra barn att hålla kvar medan du tittar på kameran för en varm sekund.

Det verkar inte som att det är för mycket begärt, men det är för mycket begärt efter att varje barn som har varit tvungen att genomlida en foto session.

Jag hade ingen aning om priset jag måste betala för ett ställde bild, men jag hade ingen aning om hur onaturligt det skulle kännas att sitta där som jag försökt få mina barn att vara perfekt statyer när de är allt annat än.

Samtidigt ställde bilderna är fina, att de inte på något sätt representerar vårt liv. Min familj är rörigt, kaotiskt och ofullkomliga — för att inte nämna att vi alla hatar att sitta still.

Mina barn längtar efter ostrukturerade dagar och färg och känsla saker, även slemmiga färg.

De behöver handling och rörelse, de gillar att vara upptagen, och de säkert som fan inte vill ställa.

Inte överraskande, mina barn älskar inte att ha sin bild tagen. De har aldrig och nu när de är tonåringar, det är fan nästan omöjligt att få en bild av oss alla tillsammans. Åren glider bort från mig och Jag har inte tillräckligt mycket minnen fångas.

Så när min vän — som också råkar vara en otroligt duktig fotograf — föreslog att vi skulle ha en färg kampen i vår bakgård och hon kunde dokumentera den episka röran genom fotografier, jag trodde att det var den mest lysande idé jag någonsin hört.

Jag på väg till hantverk butik och fick tvättbara affisch färg i en massa färger, som vi även blandade med varandra att göra våra egna. Då fick jag ett paket med vita T-shirts för oss att bära, vissa klar plast koppar, och klart squeeze flaskor.

För en eftermiddag, vi fick alla att gå oseriösa och spruta och snärta varandra med färg (se bara upp för ögonen). Och jag fick minnesvärda bilder från en eftermiddag som vi aldrig kommer att glömma — för att inte nämna att det var lite av en övergång till mig också.

NANCYGREINDLPHOTOGRAPHY

Jag menar, hur många gånger har vi inte ville kasta något (en mycket mjuk något) på våra barn för att få deras uppmärksamhet och få dem att bete sig?

Och grädden på moset var att mina barn ska inte klaga en gång. De fick super in i det och verkligen hade en bra tid — Jag har foton (och minnen) för att bevisa det .

(Side note: Städa upp var ganska lätt också. Efter en tvätt i varmt cykel, färgen kom ut av allt.)

Nästa sommar planerar vi en tårta kampen fotosession och jag kan inte vänta med att kasta bitar av kakan på dem och smeta det på deras ansikte fånga alla glada stunder i bilder.

Icke-traditionella fotograferingar har blivit en ny tradition här i huset — vi får kasta saker på varandra och ha det registreras för oss att hålla för evigt.

Så nästa gång du är trött på med att försöka få ditt barn att posera för jäkla bild redan, bryta ut vatten ballonger eller måla eller pajer och kasta saker på varandra.

Jag lovar att ni alla kommer att ha tid av ditt liv. Och du kan även få några fantastiska bilder i den processen också.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar