Jag Kanske Inte Har Systrar, Men jag har Mina BFFs

Jag inte har en syster. Jag har alltid velat ha en. Men jag fick något mycket, mycket bättre. Jag fick för att upptäcka att du ladies, en efter en, under de senaste åren. De flesta av er, jag visste inte förrän på 30-talet. Det är ok, livet blir inte intressant förrän då i alla fall.

Ni människor är min stam. Jag är helt fascinerad av din nåd, din oändlig kapacitet för att vårda, din ärlighet.

Några av er ser jag nästan varje dag och vissa sällan . Livet är så. Men jag vet att du är där. Den perfekta roliga/söta/sarkastisk/ andliga/svärande sms: a du skickas när jag var upplösning över några jävla sak som fick mig att le och sitta rakt upp. Eftersom du får mig. Och du har ESP, uppenbarligen.

Vi är ett faktum gäng knäppskallar och det är så bra. Att sätta en cupcake eller en dum kort eller en flaska vin i varandras brevlådor eftersom vi bara kan känna när någon hade en hellacious dag. Skicka en skärmdump av ett hårband låten från 1988 om du lyssnar till, eftersom det är underbara och påminner oss om att tiden vi dansade på främre raden (som, låt oss vara ärliga, varje gång).

Jag älskar att jag inte har för att få en ny klänning för att slumpmässigt eftermiddag bröllop eftersom du har en så söt en jag kan låna. Och vi är helt i samma storlek (läs: inte ens i närheten) men jag är 4 cm längre och tyngre än du avsevärt men, hey, det är vad Spanx är för. Tack, boo.

Jag älskar att vi har samtal som börjar, "Ok tror inte att jag är konstig men..." SJÄLVKLART, du är konstig. Och att jag är konstig. Detta är en icke fråga som kan diskuteras faktum; låt oss gå vidare. Du säger?

Och när vi har dessa samtal som kräver total ärlighet och diskretion och empati...åh herregud, har ni som omfattas. Eftersom du har gått igenom stormen. Skilsmässa . Svek. Allvarlig sjukdom. Död. Livet bara spikning du med freaking citroner dag efter dag. Du har gått igenom stormen, min vän. Och du har gjort det. Du är fortfarande göra det. Och, vacker mild kvinna, du gjorde det med värdighet, humor och nåd. Så, så mycket nåd.

Jag älskar dig. Jag verkligen, verkligen göra. Du är en välsignelse för mig och din familj och resten av dina vänner. Jag vet vad du har gått men ändå finns du är vacker, du tar hand om ditt folk och skrattar röven av på som högst olämpligt meme jag har precis skickat dig.

Så vet bara detta: du är älskad. Du är älskad. Du är fantastisk i varje mening av ordet. Tack, söt flicka. Du är min hjälte.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar