Nej, jag Får Inte I Den Jävla Pool

Sommaren är här och med det en massa "inspirerande" historier om hur alla mammor behöver för att sprida sin osäkerhet, shimmy sin post-baby-organ i en baddräkt, och få i poolen med sina barn.

Nej.

Ditt barns lycka är inte beroende på om du klarar av att skjuta din rumpa i en baddräkt och låtsas att du känner dig bekväm. Du är inte berövar dina barn deras sommaren glädje om du gör dem leka i poolen utan dig.

Om du känner dig skit om din kropp, att du inte behöver den extra stress känsla skit om att känna sig taskig om din kropp. Ge dig själv en paus. Här är en liten hemlighet som kommer att befria dig från några mamma-skuld: du behöver inte få i poolen. Oroa dig inte, jorden kommer inte att tippa av sin axel om dina lår inte göra ett framträdande i sommar.

Jag fick mitt andra barn vid 40. Vid ungefär samma tid började jag arbeta i hemmet och flyttade till en ny plats som jag hatade. Min sambo var på resa hela tiden för arbete och jag var ensam med barnen i flera månader. Jag var överväldigad, deprimerad, bara inte lika aktiv som vanligt. Det finns en zillioner ursäkter varför min kropp inte ser ut som det som används för att (förutom det faktum att en växande människor ändrar det ganska lite). Jag är äntligen redo att börja röra på sig och komma i bättre form, men under tiden, jag är verkligen inte bekväm i den post-baby-rustning — en.k.en extra 30 pounds min lilla ram är redovisade. Jag bryr mig inte vill ha att sätta på sig en baddräkt. Och det är okej.

Som mödrar, att vi knuffade till att tro att varje ögonblick är en läraktig en. Nej, det är det inte. Det behöver inte vara det. Du är tillåten att kasta ner din mamma-cape och vara en normal människa med hennes egna problem från tid till tid. När du blivit mamma, du behöver inte magiskt att förlora alla de saker som gör dig mänsklig, bristfälliga och osäkra.

Kroppen positivitet är underbar. Om du läser ett inlägg om miste på sommaren och du är inspirerad att sätta på sig en baddräkt och plaska runt med dina barn, stora. Men om du är kvar känner sig skyldig om man inte vill ta vara på varje stund med ditt barn — inspiration har vänt till att peka ut och det är dags att stänga datorn.

Om de tänkt på att sätta en baddräkt på som gör dig olycklig – inte gör det. Är du inte berövar dina barn av glädje om du inte plaska runt med dem i vattnet för en sommar. Gå och köpa ett par sommarklänningar som passar och kallar det en dag. På allvar. Kämpar med kroppen bild är att isolera, så jag är här för att tala om för dig att du inte är ensam. Det händer att de bästa av oss efter att vi har barn. Det är tillåtet att känna sig som skit. Du har rätt att vara obekväm i din hud. Du får freaking hatar ditt inlägg-baby body.

Poolen kommer att vara det när du är redo. Så kommer din baddräkt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar