Jag Har Ingen Aning Om Vad Shiplap Är Och Andra Anledningar Till Att Jag Suger På Att Dekorera

Det finns inget sätt att sugarcoat detta, så jag kommer bara att komma ut och säga det. Jag suger på att dekorera.

Skönt. Det. Jag sa det.

Mitt hem är bekväm nog inte så stora, inte så små — men det gör inte ser ut som något ens i närheten av att på något HGTV om inte kanske det var på en av dessa "före och efter" rehab-typ som visar Fixer Övre .

Låt mig måla upp en bild för dig. Bilder på vår familj rummet vägg är ständigt sned. Det är en bild av Ungar spelare Kris Bryant att min son slets ur en tidning tejpade över en inramad familjeporträtt. Mittpunkten på vårt matsalsbord är fortfarande fylld med snäckskal från min halv-assed försök till säsongens inredning, även om det är nu mitten av oktober och vi är i hjärtat av jävla dekorativa kalebass säsongen.

Och det första kommentar de flesta människor gör när de går in i vårt familjerum, "Varför är det en idiot på din vägg?" eftersom, ja, det är en bild av en idiot tejpade på väggen (åsnan slag, inte den mänskliga typ) tillsammans med ett porträtt collage.

Christine Orgel

Se, jag sa ju att jag suger på att dekorera. Och vet du vad? IDGAF.

Okej, det är en överdrift. Jag bryr mig lite. Jag menar, jag önskar att jag kunde kanal mitt inre Joanna Gaines men jag önskar också att jag hade en rumpa som Jessica Biel och abs som Jillian Michaels. Som skit bara ain ' t gonna happen. Varför? Eftersom jag har barn och husdjur. Detta är varför vi inte kan ha fina saker i grunden är mitt motto.

Också, jag är lite lat. Jag bara inte har energi att spendera timmar på att leta efter samordnade kasta kuddar, och jag har inte heller något intresse i att forska om shiplap skulle arbeta på vårt hus. Jag vet inte ens vilken jävla shiplap är, men tydligen är det på modet.

Men även om jag har tid, energi och intresse i att dekorera mitt hem à la Pottery Barn, jag har noll intresse av att tjata om mina barn för att hålla sina fötter av en vit soffa eller skriker på dem att få sina Legos ur skålen av falska kalebasser. Det är svårt nog att påminna dem en jäkla alla gånger en dag att borsta tänderna och lägga sina smutsiga kläder i tvätten skjuta det är bokstavligen precis utanför sovrumsdörren.

Jag bara inte ha det i mig att bry mig om huruvida handdukar i min gästtoalett hålla rena. Jag vet inte ens har en gäst badrum, for fuck ' s sake! Jag delar badrum med tre hanar. Jag skulle vara glad att ha ett badrum där wc-stolen stannar nere och toalett pappersrullen får ändras.

Också, jag vet inte ens gillar HGTV . Hädelse, jag vet, men det är en irriterande påminnelse om alla de sätt jag suger på att dekorera — och adulting, för den delen. Jag ska slå på den kanalen, mår relativt okej om min blygsamma hem och relativt nöjd med min enkla livet. Men inom fem minuter, jag hatar allt om vårt hus och jag tvivlar på att varenda en av mina livsval och jag vill gå till Home Depot omedelbart och börja DIYing brand gropar, bar vagnar, och shabby chic sängbord.

Titta, jag är inte knackar HGTV eller vem som helst som blir glada över den här skiten. Om irrande gångar av Lowe ' s på en lördag kväll eller binge-watching Fastigheten Bröder flyter din båt, mer makt till dig. Men så avundsjuk så jag kan få över dina rymliga foajén, ljust färgade accent vägg eller din trendiga schäslong, jag kan bara inte göra det. Jag är en minimalist i hjärtat och blir lätt överväldigad med alla alternativ. För att inte nämna det faktum att när som helst jag piffa upp en sak, gör det bara resten av huset ser ännu oansenligare (inte den chica form). Var kommer det sluta?! I täta upp till mina ögonglober som klagar på föråldrade shiplap, som är där.

Så där har du det. Jag suger på att dekorera. Och ju äldre jag blir, desto mindre bryr jag mig. Mitt hus ser inte ut som en West Elm katalog och mer som en leksaksbutik — och inte en trendig Pottery Barn leksaksaffär men billig plast skit från Toys"R"Us. Mitt sovrum som föregick min 12-åriga äktenskap. Jag kan inte för mitt liv se skillnad på färger som naturvitt och alabaster.

Och jag har fortfarande ingen aning om vad shiplap är.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar