Vi Måste Ta Bilder Under Livets Hårda Tider Också, Och Här är Varför

När du lägger till en ny baby i familjen, föräldrar drömmer om hur våra äldre barn kommer att reagera på att träffa sina nya syskon för första gången. Vi köper in omsorgsfullt utformad T-shirts, ropade "Big Brother" och "storasyster". Vi kan inte vänta med att knäppa den första bilden som en ny familj helt och hållet. Bara den här gången, efter det här barnet, det här var inte mig.

Jag flyttade till en ny stad till ett Ronald McDonald Hus mer än en månad innan barn Nr 3 förfallodag på grund av hans prenatal diagnos av en nedre urinvägarna hinder för att komma närmare den medicinska vård han behöver. På 36 veckor, jag slutade med att utveckla en lever problem som har samband med graviditet och baby Preston gjorde sin debut en vecka senare.

Dagen efter att min son föddes, min mamma sätta våra äldre barnen i bilen och gjorde nästan fyra timmars bilresa för att komma och se oss, bara, jag var inte säker på om jag ville se dem.

Efter en jobbig morgon i NICU där min man insåg att en av läkarna hade inte utföra del av ett förfarande som han var tänkt till, jag var upprörd och utmattad, deras pappa ännu mer så. Vi kände att vi inte kunde lämna våra nya sons säng. Jag visste inte hur jag skulle agera som mig själv runt våra 4 - och 2-åring. Och jag var inte säker på att jag ville ha dem att se deras nya bror anslutna till ledningar och rör.

Men de väntade på oss. Den tvekan som jag hade om att få se deras glada ansikten, smält bort så vi rundade hörnet. Vår dotter var klädd i lilla sjöjungfrun solglasögon, en studsande hög hästsvans, och var lastat med hennes nya Build-A-Bear min mamma spenderade alldeles för mycket pengar på det dagen innan. Vår son var med sin kusiner jaga honom medan han fortfarande försöker navigera de nya PT-godkända high-top sneakers jag köpte honom precis innan de lämnar hemmet.

Jag trodde att se deras glädje skulle få mig att missa dem mer eller möjligen göra det svårare för dem när de insåg att vi inte kommer hem. Men i stället kände jag mig oändligt tacksam. Jag kände översvämmad med den typen av kärlek, där det är så djupt att det gör ont. Hur jag missade dem, men åh vad jag var tacksam för att de var det, även om de inte kunde stanna länge.

Vi gick dem i NICU. Min dotter Violet svarade ålder-på lämpligt sätt: "Han har små fötter." Hon fortsatte med att tala om hur söt sin nya bror var före föra ner den sjuksköterska station med henne spunkiness — hennes handlingar ingår frågar mig varför jag fortfarande hade en "bula" och sedan förhör där barn kommer från en undersökning jag briljant vidarekopplas till en villig läkare.

Anderson reagerade precis som han ska på 2 år. Han ville "uppp" att se "baybeh" och var intresserad för om alla fem sekunder.

Att de inte har matchande outfits. Vi hade inte lagt en enda tanke på vad vi själva hade på sig den dagen. Vi glömde bilden . Men vi tog det ändå.

När livet inte är perfekt, ta bilden. För även om en NICU är ungefär så långt bort som en idealisk miljö för en första familj foto finns det några felfri saker inne.

Det är en liten tjej, full av liv, glad att få se sin nya lillebror. En liten pojke som är ganska clueless om vad detta nya tillägg kommer att innebära för honom, men är glad över att vara med sina föräldrar. En 6-kilos bebis som inte har någon aning om vad som pågår, men överträffar oddsen är staplade mot honom. Sedan finns det två utmattad, orolig, beat-up föräldrar. Men för alla dessa negativa känslor de föräldrar känner att de är på väg ut på en plats för kärlek.

När livet är inte perfekt, det är sannolikt något vackert som händer runt omkring dig. I den här bilden, jag kan se den stress på min mans ansikte, känslan av att slitas mellan två ställen på min egen, men anledningen till att det finns så mycket ångest på grund av den enorma mängd av kärlek vi har blivit välsignade med. Även bakom kameran är min syster som vände hennes liv inifrån och ut för att hjälpa till att väcka detta barnet till världen och min mamma som har offrat mest av 2017 tittar på våra barn att göra detsamma. När den mörka tiden kommer, kärlek ofta lyser dess ljusaste.

När livet tar en oväntad vändning, när vi känner till vår lägsta, det är sannolikt på grund av förlust eller kämpa för någon som vi älskar. Vi ont eftersom vi älskar. Fånga det.

ADVERT

Lägg till din kommentar