News Flash, Familj: Du Faktiskt Kan Göra Sh*t För Er själva Ibland

Kära familj,

Hej älskar, det är jag, din kära gamla mor — finder av alla saker, befälhavaren för parning strumpor, ass-torka gudinna som scrubs dessa golv efter att du har spårat i lera och andra tvivelaktiga skräp där, magiskt, du verkar aldrig stanna upp och märka.

Sista natten jag såg att du äter en jordnöt M&M som har varit på golvet i vår bil eftersom Halloween, och ändå tror du att min läckra semi-hemlagad middag är oätliga och du gör det känt genom drunkning i ranch dressing och kvävning ner det medan jag sitter bredvid dig.

Så gissa vad? Ikväll är det vin jag smuttar är typ av som gör att jag känner att du kan göra din egen jävla middag. Sväng ihop en PB&J. Du kan göra det. Jag kommer även att låta dig få galet med sylt, lasta rätt på det. Glöm bara inte att rensa upp röran, mmkay?

Föreskrifterna i det här huset är om du gör röran, du städa upp det. Även om du verkar alla att glömma det viktigaste regeln, jag vet att du är kapabel till att komma ihåg, speciellt eftersom du ihåg din födelsedag för fem år sedan när jag köpte inte du att Lego set du verkligen ville, trots att jag sökte varje webbplats och butiken försöker att hitta det för dig.

Jag gjorde detta eftersom jag är galet kär i dig, och det är vad du gör med de människor du älskar. Du vill göra dem glada. Så gör mig en gedigen, och göra mig glad genom att hitta din egen jävla skor .

Om jag är i badrummet med dörren stängd, sovrummet med stängd dörr, prata med din far, eller för att de älskar alla saker helige, om jag är i någon av dessa platser med din far, det är inte tid att fråga mig om vi har några chips. Du kan öppna skafferiet och ta en titt för dig själv. Det skulle lösa alla dina problem.

Tydligen du tror att min hobby är att syssla med pee— din kissa, eftersom du tycks alltid lämna den på samma plats för mig att njuta. Bara, gissa vad? Jag gillar inte det. Om du sprayar på plats, nära den plats, eller väggen, du rengör att pissa upp innan någon ser det. Det är inte ett konstverk. Det är en jävla röra av kroppslig vätska och behöver torkas upp av den person som gjort det. Jag bryr mig inte om det gjorts en härlig design bredvid skålen, ingen är intresserad.

Jag börjar tro att du älskar ljudet av min skrika. Du håller bara tigger om det genom att inte göra något när jag frågar dig en gång eller två gånger. Helvete, kan du vänta tills jag har sagt det 20 gånger och låter som en hoppa över CD, så ja, det blir galna i här när du driver mig till denna punkt .

Jag har hört dina ögon rulla på mig när jag går till dåligt ställe. Du har faktiskt använt orden, "OK, lugna ner dig, Mamma", men det skulle inte bli någon lugn som krävs om du bara skulle göra ultra-enkla saker, som att sätta på byxor så jag kan få din röv till skolan, och heliga skit unge, varför behöver du steg-för-steg-instruktioner för att få det att hända?

Fråga mig inte om din tröja är. Jag har ingen jävla aning . Mitt sinne är laddad med saker som hur jag ska få dig allt från basket praktiken att ditt tandläkarbesök på under tre minuter, eftersom det finns inget sätt jag kommer att lägga jävla tandläkare utnämningar igen. Men jag kan säga er detta: Om din tröja är inte på din kropp, det ska antingen vara i din låda (som jag inte ens bryr sig om det vikas) eller i korg när det är smutsigt. Jag gissar att du inte kan hitta det eftersom det är i en boll under din säng, eller baksidan av bilen där du lämnade det.

Jag kan också aning dig på något annat: Du har svårt att hitta den på grund av att en tröja inte hör hemma i någon av dessa platser.

Om papperskorgen är överfulla och det är kaffesump och bananskal gör späck ner sidorna av kan, en fin gest skulle vara att ta upp det istället för att tala om för mig hur varje gång du kastar bort något, du kräks i munnen en liten bit.

Så dra din vikt, hitta din egen jävla strumpor, sluta stirra in i kylskåpet och frågar mig om vi har några blåbär yoghurt när blåbär yoghurt är praktiskt taget röra din näsa. Du driver mig till den bokstavliga randen av min mentala hälsa, älsklingar.

Du kan, du kan, du är stark nog att göra saker på egen hand utan att be om hjälp. Så innan du frestas att fråga mig för, eller om något, fråga dig själv om du kanske kan hitta ut på egen hand. Och titta på mig förvandlas till Mary Poppins rätt inför dina ögon. Ska det verkligen vara en magisk upplevelse för alla.

Tacka dig,

Din mor

ADVERT

Lägg till din kommentar