26 nyårslöften Varje Förälder Önskar Sina Barn Skulle Göra

Ett nytt år ger nya möjligheter. Medan 2015 var full av massor av Instagram-värd leenden, lustiga historier, och magiska stunder för vem som helst att höja småbarn, ingen av oss kom ut utan några bulor och blåmärken. Barnen växer upp snabbare och snabbare i dessa dagar, så det kanske är dags vissa self förbättring tekniker infördes. Om de kan använda en iPad, som de kan räkna ut vad som gör dem enstaka besatt-monster-pain-in-the- ass-liv-ruiner och trolla fram ett par olika sätt att rätta till det, rätt?

Om vi någonsin få våra småbarn att sitta ner och bilda en fullständig mening, låt vara att själv reflektera, låt oss hoppas att deras Nya År resolutioner listan skulle se ut något som detta:

1. Sova mer . Torka näsan på soffan mindre.

2. Håller mina leksaker organiseras. Kan min gamla bekantskap, Papperskorgar av Kaos, glömmas bort och aldrig kom att tänka på!

3. Sluta fred med det faktum att knivar, kulspetspennor, och loose change kan inte vara i mitt liv så jag behöver dem för att vara på just nu.

4. Arbete på min relation med andra. Vara lite snällare mot folk jag känner, och kanske lite mindre kul med folk jag inte känner.

5. Medan den statistik är imponerande, kommer jag att arbeta för att minska mängden yta jag kan röra på fem minuter på en offentlig toalett.

6. Slutligen bryta upp med fjärrkontrollen. Det har varit en giftig relation. Vi kommunicerar inte bra, och det har orsakat min familj så mycket drama. Jag lämnar det till 2015.

7. Stoppa svettningar små saker. Broccoli röra potatismos? Läckra! Uppstoppade djur ordnas fel på min säng? Älskar det nya utseendet! Min jacka måste vara blixtlås hela vägen eftersom det är 3 grader ute? Så bekvämt!

8. Bli mer medveten om mitt koldioxidavtryck. Jag kommer att börja genom att lämna toalett papper ensam, lika spännande som det är att se en hel rulle sönder i små bitar stänkte i hela huset.

9. Arbete på min produktivitet. Första målet för 2016: Minska den tid det tar att sätta på sig byxor från 28 minuter och 14 minuter. Det kan vara ambitiösa, men 2016 kommer att handla om att pressa mina gränser.

10. Hitta en ny hobby. De kriterier som kommer att vara: jag kan göra det på min egen timmar utan avbrott, det är billigt, det är inte oändliga extra bitar för att samla in, en ny version är inte släppt vartannat år, det inte innebär en resa team, och min mamma kommer inte att skrapa något på baksidan av TV: n står.

11. Utveckla en ny färdighet. Det kallas syfte—att kräkas i en hink, kissa i toaletten, mat i min mun.

12. Sluta jämföra mig själv till andra. Inget mer att härma barn två gånger i min ålder i parken, inte mer passar när mina föräldrar inte kommer göra mig i huset i min bilstol som de gör min nyfödda syskon.

13. Acceptera det säsong för livet jag är i—bokstavligen. I vinter, jag måste ha en kappa, i sommar har jag att använda solskyddskräm.

14. Jobbar på mitt utseende. Mindre lönnsirap i mitt hår, mer strumpor som matchar.

15. Försök att lugna den sjätte sinne som får mig upp på 5 på morgonen när Mamma och Pappa är en liten bit bakfull.

16. Jag kommer att erövra några rädslor—av läkare, av ugglor, av ljud på natten, vad händer om jag borsta mina tänder för mer än 30 sekunder.

17. Acceptera att alla mail är inte för mig.

18. Försök att vara en bättre delaktig. Hej då "leka med alla leksaken mat i badrummet ensam är bättre än att ge upp ett par plast korv till ungen min mamma bjöd över för en playdate" mentalitet!

19. Jag kommer att ta itu med några av de större frågor, som där gör allt skräp jag åker runt huset verkligen gå?

20. Städa upp min diet . Jag är fortfarande inte säker på varför jag inte kan köra 100 procent på makaroner och ost, men jag är för att se om de äter pasta med röd sås är lika omvälvande som mina föräldrar gör det ut att vara.

21. Lära dig att uppskatta de fina saker vi äger medan motstå lusten att röra vid dem—med en krita i handen.

22. Utveckla lite tålamod. Om 2016 handlar inte om att uppnå det omöjliga, då vet jag inte vad det handlar om alls.

23. Att tänka på min reaktion till ordet nej. Låtsas att jag inte kan andas fick mig ingenstans i och med 2015.

24. En ganska dålig vana. Jag kommer att sluta byta diskmaskin inställningen att skölja bara, spännande som det är att vrida den lilla ratten.

25. Klipp ut överskottet i mitt liv. Först ut? Det alltför stora antalet gånger jag frågar "varför?" på en dag.

26. Arbeta på mina trust issues. När mina föräldrar säger att jag är en spontan omgång tag i Mål parkeringsplats är inte en bra idé, jag kommer att ta deras ord för det. När min kusin säger "hoppa från översta britsen, jag ska fånga dig," jag kanske ska den andra gissa.

Som för mig, jag ska göra en juice cleanse, ser som min nuvarande kropp sammansättning är 99 procent mandel croissant. Jag är säker på att det kommer att bli min dotters upplösning också. Att dricka juice i flera dagar i sträck utan att behöva äta något jag laga mat till henne låter rätt upp henne i en gränd.

ADVERT

Lägg till din kommentar