Nya Moderskapet Var Inte ett Kay Juvelerare Kommersiella

Låt oss inse det... tv-reklam är inte precis känd för sina realistiska skildringar av vardagen. I själva verket, i bild-medvetna värld av reklam, äkthet ofta verkar som om lite mer än en irriterande eftertanke.

I fråga om orealistisk reklam, smycken varumärken är bland de värsta syndarna när de strävar efter att skildra varje semester och stor händelse i livet genom ett opraktiskt romantiska objektiv – det mest flagranta exemplet är ständigt sackarin Kay Juvelerare. Men det är en annons, i synnerhet som Kay tar sött idealistiska underhållningsnummer lite för långt.

I denna fantastiska bristen på marknadsföring förmåga, en lysande ung mamma sitter insvept i en plushy vit klädnad, lugnt gungande hennes nyfödda dotter efter 2 på natten utfodring på juldagens morgon. Plötsligt, en figur fram ur skuggorna; varför, det är hennes kärleksfull man, efter att ha stigit i mitten av natten för ingen annan anledning än att tända granen och presentera henne med en gåva – en klocka. Hur nice. Eftersom det är inget som en ny mamma behöver mer än ännu en påminnelse om att hon är ständigt på klockan.

Denna kommersiella gjort sin ill-timed debut under 2009 julhelgen när jag själv var mitt uppe i nya moderskapet. Faktum är att jag ofta såg det som ammas min egen nyfödda. Och det gjorde mig irrationellt arg, eftersom jag ansåg att det var uppenbart falsk marknadsföring.

Varför? Tja, låt oss bryta ner det...

Enligt Kay Juvelerare: En ny mamma är essensen av moderns lugn som hon glatt stiger till 2 på natten utfodring med frisk hud och perfekt hår, kuvertering sig själv i en mjuk, plus mantel.

I Verkligheten: När jag (motvilligt) fick upp till 2 på natten matning, min hud var blek och mager; min vision behäftad med knaprig öga snorkråkor, och mitt hår sticker ut i varje riktning. Jag var hawt.

Jag har också i allmänhet sov i den föregående dagens kläder, vilket var ofta samma kläder som jag hade slitna dagen innan – på grund vid en viss tidpunkt, mina dagar och nätter var ganska identiska. Så, det var inget plus klädnad; bara smutsig yoga byxor och amnings-bh: ar färgas med mjölk och spit-up. Kort sagt, jag var något, men kärnan i moderns lugn.

Enligt Kay Juvelerare: En ny mamma är innehåll – även glad att vara upp mitt i natten, lugnt gunga henne sovande bebis.

I Verkligheten: jag kommer att fritt erkänna att jag inte var nöjd med att vara upp mitt i natten, när Zumba infomercials var de enda sak att titta på tv och jag kände mig som den ensamma personen i hela jävla världen som var vaken. Dessutom, när jag fick min dotter ner efter en övernattning utfodring, jag gick direkt tillbaka till sängen, tacksam för vad sömn jag kunde uppbåda innan my wee avgrunden växte hungrig igen.

Enligt Kay Juvelerare: De första veckorna av nya föräldraskap är så otroligt romantisk, en man som faktiskt kommer att flyttas för att överraska sin fru under en övernattning utfodring för det enda syftet att presentera henne med en token av hans böljande kärlek och tillgivenhet. Och hon, i hennes lugn stat, kommer utan tvekan att reagera med glödande tillbedjan vid gest.

I Verkligheten: Åh min Gud, det finns så många saker som är fel med detta scenario som jag inte ens vet var jag ska börja.

För det första, de första veckorna – nej, månader – ny föräldraskap är allt annat än romantisk. Okej? Nog sagt.

För det andra, ingen sömn-berövas nya far kommer att villigt gå upp vid 2 på natten om han blivit tillfrågad sade att; det enda möjliga undantaget är om han ville använda den tiden – när hans fru är på annat sätt upptagen med barnet – att gå efter hans testiklar, vilket har utan tvekan varit säkert undanstoppad i en hemlig plats. Och det är bara när han ger upp sökandet – efter att ha dragit slutsatsen att hans manlighet är borta för gott – kan han då ta det dags att börja skänka henne med gåvor.

Annars är hon på sin egen. Mitt i natten. När Zumba infomercials är den enda sak som att titta på tv och hon känns som den ensamma personen i hela jävla världen som är vaken.

Åh, men jag är inte klar ännu...

Låt oss bara säga, för shits and giggles, som min man hade fått med mig för en 2am utfodring på juldagens morgon. Det gjorde han inte – inte för att jag är bitter eller något – men låt oss bara säga att han hade.

I det här fallet skulle jag ha överlämnade vårt mätta dotter iväg till honom och varit tillbaka i sängen sover innan han ens hade tid att tända granen, mycket mindre giv mig en gåva. Bitchig? Kanske. Men också ett helvete av en mycket mer realistisk än Kay Juvelerare vilseledda känsla av nytt moderskap.

Och däri lägger min irrationell ilska med denna kommersiella, liksom moronic och förmodligen barnlösa marketing team som deltar med sin produktion. Och den ökända körsbär på toppen av detta hot mess av en glass är det faktum att det hela slutar med toker nya pappa frågar sin fru om sina veckor gamla dotter kommer att komma ihåg hennes första Jul.

Tillåt mig att svara på det...

Nej. Inte ens lite.

ADVERT

Lägg till din kommentar