Bilden Visar Fokuserade Mamma-Till-Vara Avslutad College Examen I Aktiv Arbetskraft

Att leverera en bebis är ingen lätt bedrift, vilket är anledningen till att denna bild av en mamma som arbetade när du tar en högskola examen psykologi crazy viral.

Tommitrise Collins gick in i arbete förra torsdagen, vilket också råkade vara den enda dag som hon kunde fylla i en online-undersökning för henne Middle Georgia State University psykologi klass. Snarare än att testa ut eller be om extra tid, bestämde hon sig att bara gå vidare och göra den jävla saken. Hon berättar Fox Atlanta hennes plan var bara att "hantera så mycket smärta för så länge som möjligt så jag inte skulle behöva göra det senare och kunde njuta av mitt nyfödda barn." [inline_ad] Collins' syster, Shanell Chapman, laddat upp ett foto av henne till Facebook att visa upp de nya mammas fantastiska engagemang. För beskrivning, skrev hon, "Detta är vad du kallar för" Stark Prioriteringar.' Sammandragningar 3 minuter ifrån varandra och fortfarande tar henne Psykologi Prov! Du kommer att vara en bra Mamma baby sis!" Sammandragningar tre minuter ifrån varandra och hon hade fortfarande tillräckligt med fokus för att ta ett test. Kan du även hantera det? Jag är ganska säker på att när mina sammandragningar var tre minuter förutom att jag var gnager på en kudde, svära på min man, och be för läkemedel. Eftersom bilden var publicerad, den har delats över 14.000 gånger av människor som tror att Collins är så mycket av en badass som vi gör. I slutet, hon lämnade sjukhuset med ett B på hennes examen och en vacker sju kilo, tio uns flicka som heter Tyler Elise. När vi frågade hur hon tyckte om att bli mamma och hur hon uppbådade alla som beslutsamhet, Collins gav Fox Atlanta detta glidande svar:
"Hon är mitt liv nu, och hur jag ser på det, hon kommer alltid att ha mig till beror på så är mitt mål inte kommer att vara på is. Jag vill inte bara knappt göra det, jag vill att mina barn för att leva bekvämt, och jag vill visa människor att bara för att jag anses vara en ung mamma betyder inte att jag måste anses vara en dålig mor."
Det är lätt att fastna i din nya roll som mamma och lägga allt ditt fokus på ditt barn, men Collins berättelse är en bra påminnelse om att det bästa vi kan göra för våra barn är att låta dem se oss uppnå våra mål. Att vara en stark förebild för våra barn är lika viktigt som att vara deras mamma, och det är viktigt för dem att se oss som lever våra bästa liv. [inline_ad] de Flesta av oss förmodligen inte kommer att sluta ta ett test i förlossningsrummet, men människa, vad en fantastisk uppvisning av styrka och engagemang. Collins är klart ställen, och hon är redan en fantastisk mamma. Grattis och lyckönskningar till den nya lilla familjen!

ADVERT

Lägg till din kommentar