10 Skäl Aldrig Att Bo I Ett Hus Med Småbarn

Tillbaka när jag var singel, jag gjorde en hel del underhållande. Visst, det bestod mest av att ställa ut min gästens val av Varma Fickor, röka efter middagen cigaretter, och att diskutera de finare punkterna av att äga en växelspak eller automatiskt, men tjugo-ett-åringar är djupt liknande. Fortfarande, atmosfären var avslappnad och sätta våra kloka huvuden ihop, jag och mina vänner kom till under omrörning slutsatsen att det, med lite vinklad fett, vi vill alla ha entry-jobb nivå av trettio.

Nu när jag är gift och har tre barn i min egen, min definition av "umgänge" framkallar minnen av den tid jag hittade två oväntade mullvadar under min länd. Maken och jag brukar inte bjuda in företag över, men vi har mycket goda skäl för att...

1. I badrummet. Mina barn har bestämt att jag njuter av att bli sedda samtidigt som jag använder badrummet. De har också beslutat att du njuta av det till. Det är det närmaste du någonsin kommer att få låtsas att din Haley Joel Osment. De döda är inte att titta på dig, men tvillingarna såg bara du använder den senaste torget Charmig.

2. Överraskning i dina skor. Kom ihåg att tid gick du i krossade muffin? Skulle du vilja? Vi kan också göra något i en "mosade danska."

3. Vad du ska äta. Jag vet hur jag ska göra två saker: chicken nuggets med en sida av majs eller makaroner med en sida av majs. Dessa blidka de infödda. Jag kan få vilda och göra dig till en Varm Ficka av ditt val, men du glömmer bort att äta det för att titta på barnen sneakily försök att kasta hunden med Eller finaste kommer både horrify och intriger dig. Det är som att The Hunger Games med mer kyckling och mindre att läsa.

4. Den våta fläckar på soffan. Det är bäst att inte fråga vad det är. Maken och jag har precis börjat klassificering av storlek, form, och doften av de misstänkta plats. Hittills har vi identifierat fem hundra olika sorter. Om du upptäcker en ny, kan du få din bild i vårt Stora Boken om Fläckar: Med bilder!

5. Att avbryta samtalet. Jag kommer komma tillbaka till dig, en av barnen behöver något...

6. Krogshow. Vänta, vad var det du säger om politik? Din farmor visade hur gammal på sin nittionde födelsedag? Vi kan väl rör ner. Barnens produktion av "Blinka Lilla Stjärna: jag kan sjunga den här volymen högre än att du kan prata med" precis börjat. Jag hör att de vuxit för nya kostymer i år.

7. Läggdags. Vi kan sparka tillbaka och har några nightcaps efter middagen, men vi har också möjlighet att lyssna till barn skrika från sina sängar som gisslan och att det används i någon form av handel. Hursomhelst, vi har scotch.

8. Badkar leksaker under foten. Vi svär att vi inte menar att lämna miniatyr bogserbåt i botten av dusch, men eftersom du var modig nog att stanna över natten, vi ska hjälpa dig att få bort det, var det fastnade när du halkade på det.

9. Lite ansikten när du vaknar. Jag är en stor Stephen King-fan. Han skrev en liten berättelse som heter Children of the Corn, något jag kommer att reenact varje morgon när jag vaknar upp med barnen stirrar direkt in i mina ögon. Du kommer att få den ultimata fan upplevelse. Att vara läskunnig är inte nödvändigt.

10. Frukost. Jag tyckte du sa att du tyckte om danska?

Känn dig fri att stanna av och bo på vårt hus... Du kan inte ha en fantastisk tid, men vi kan alltid använda en babysitter!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar