Aldrig Att Hoppa Över Lunch

Igår tillbringade jag natten på ett hotell i New Haven, Connecticut. Det var lycka. Och allt jag egentligen gjorde var att få det på 9:00 pm, ät två små påsar med chips, dricka en burk med club soda, flip-TV-kanaler, sova hela natten, vakna upp på min egen när min kropp var redo, gå tillbaka för att sova, gå upp ur sängen, göra yoga, äta en mycket medioker frukost, dusch och gå till my book talk. Detta var himmelriket. Absoluta paradiset.

Och jag tänkte, vad händer om Gwen var här också? Vi kunde slappna av. Och mysa. Kanske till och med ha sex om vi kunde komma ihåg hur. Vi kan kalla den porter för tips. Han kunde stå över oss och ge tips. Jag är ganska säker på att bärare har en hel del sex. Faktiskt, jag är ganska säker på att vem som helst utan små barn har en hel del sex.

Nästa dag, jag kommer hem från min reträtt till ett totalt sammanbrott. Vi börjar dagen med en tre-åriga födelsedag part. Gwen och jag glömmer bort att se till att våra två pojkar äta en ordentlig lunch under festligheterna. Så när vi kom hem, vi satte pojkarna på köksbordet för en stor mellanmål. Nu, dock, de är bortom hungrig och sprudlar av oro och känslor. Pulver fat. Gwen kontroller vår telefonsvarare och konstaterar att vår barnvakt har avbrutits. Gwen och jag hade tänkt att ha ett datum. Gwen är förkrossad.

Vi låter killarna vet att vår barnvakt, som de tillber, är inte att komma. Explosion. Första Noa skriker. Detta är för mycket för lilla Benji och så, som en domino, han är utom sig. Gwen skopor upp Benji. Jag sitter med Noa. Mellan snyftningar han äter sin tonfisk och lägger sig ner. Så gör Benji.

Efter lunch de spelar glatt i tjugo minuter. Vi titta på var och en av dem sätta på en dockteater. Sedan Gwen och jag stjäla bort att kläcka en plan. Vi kommer att gå till en lekplats och sedan gå ut och äta middag.

Lekplatsen är mycket roligt.

Sedan middag. Vårt största misstag av dagen. Vi bestämmer oss för att gå till datum vår restaurang. Det ska bli kul. De har fantastiska Belgiska pommes frites (och anka sås för doppning).

Vi park. Vi blir sittande. Vi beställning. Noah ' s mac och ost anländer. Så gör Benji ' s räkor. Benji ser Noah ' s nudlar och vill ha dem. Noa vill inte ge upp dem. Han är ett barn och inte säger, "jag är ledsen, men jag tror inte att jag skulle vilja dela det." Istället, säger han, "Ahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!"

Och naturligtvis är detta slår över lite Benji, som går in på refrängen med absolut gusto. Vi är på en fin restaurang. Noa och Benji är den enda barn, och de skriker på toppen av sina lungor. Människor dricker $9 glas Shiraz och nano-bryggt öl. Jag ser ut över bordet och Gwen är som gömmer sig under hennes servett. Bokstavligt. Som om det är en stor sombrero.

Förresten, jag glömde att nämna att Gwen hade lämnat sin tröja i bilen, så en sjal, nonchalant draperad över hennes axlar, hon är klädd i ett par av Noaks sweatpants från skötväskan. Hon ser ganska smart i sin sweatpants sjal och trasa, servett hatt.

Så Benji vill ha mac och ost. Noah skrik och kommer inte att dela. Jag säger till honom att ge Benji lite nudlar och jag kommer att beställa mer. Han acquiesces. Jag beställa mer. Benji och Noah sluka båda delar. Med en virvel i min arm, som en sjöman i en bar, beställer jag en annan runda. "Keep 'em coming!"

Slutligen, pojkarna gjort. Gwen har inte rört henne biff. Jag har avslutat min kyckling men har inget minne av att äta det. Vi får in. Inklusive tips, det är den dyraste måltiden Gwen och jag har någonsin ätit ute. Och vi är illamående från stress.

Den moraliska av historien? Ibland kanske det är inte lätt. Eller kanske inte hoppa över lunch. Det är förmodligen sant. Åtminstone det skulle ha gjort min dag mycket bättre.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar