Aldrig Hade en Baby Body

Jag har bestämt att vi behöver ett nytt ord i det engelska språket, eller på alla språk för att fråga: "Aldrig Haft en Bebis Kropp." Det är ett ord, ett substantiv, ett pronomen och adjektiv och har skrivit och sagt som ett ord. Så snart som du säger det, du har en vision i ditt sinne. Du vet vad jag talar om, kroppar som liknar en tretton-årig pojke mer än en mamma. Någon?

Jag tänkte på uttrycket när en av min mans arbetskamrater dök upp på mitt hus för att köra med min man ut till en stad cirka fyra timmar bort med att göra några intervjuer. Denna kvinnliga medarbetare visade upp mitt hus, nyligen duschat i en klädsel liten outfit och hennes Aldrig Haft en Baby Body (substantiv), redo att spendera dagen med min fästman. Vad som gjorde det ännu värre var att min yngsta var bara ett par månader gammal, var jag fortfarande ammar, håller på graviditeten vikt, inte hade duschat och var idrottsliga en mamma toppen eftersom det var den enda rena.

Får bilden? Aldrig Hade en Baby Body (pronomen) och min man slutat för dagen och jag bestämde mig för att det kunde vara dags att tvätta mitt hår för hans stora återkomst på kvällen.

Sedan ett par veckor sedan, kom jag över en bild på mig själv på min smekmånad. Jag kunde inte låta bli att undra, "Vem är het brud i bikini med min man?" Då upptäckte jag att det bara var min Aldrig Haft en Baby Body (substantiv) och även om det var smokin' då, det tog inte något arbete att se ut som så att jag inte har mycket respekt för min tidigare hot själv.

Nu, när jag ser en mamma med en fantastisk kropp, har jag den största beundran för hennes förmåga att tvinga sin kropp till underkastelse för att likna en bit av sitt forna jag. Utan en i hemmet kock, betyder personlig tränare och några extra doser av viljestyrka, jag kommer aldrig att likna min Aldrig Haft en Baby Body (adjektiv) själv.

Jag är okej med det. När det kommer till kritan, jag har fyra barn som jag inte skulle handla för mina Aldrig Haft en Baby Body (adjektiv) jaget och en fantastisk man som gillar mig som jag är.

Jag ska ta det över en Aldrig Haft en Baby Body (substantiv) varje dag.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar