Aldrig Sinande Konstverk

Även om jag knappast beskriva mig själv som en perfekt mamma, jag tror jag är en halv-vägs bra en. Inte den bästa någonsin men definitivt inte det värsta. Jag menar, det har fick att vara värsta som finns. (Jag titta på reality-tv, och allt.) Men, det är ett ögonblick, varje eftermiddag, där jag känner mig som en ganska kass en.

Varje dag, jag öppnar upp barnens ryggsäckar för att hitta sina mappar. Inne i sina mappar, finner jag minst ett dussin bitar av papper. Varje dag. Lily är mestadels kalkylblad och matematiska problem. Pojkarna " är fylld med finger målningar, klotter och cut-outs av olika färger av konstruktion papper. Varje dag, mer och mer papper. Varje jävla dag.

Så, jag gör vad alla andra milt skit mor: jag chuck 'em.

Jag var inte alltid på detta sätt. Ett tag, jag höll allt för en vecka eller två och sedan skulle sålla ut "bra grejer" för att spara och grejer i lådor under sängen. Nåväl, efter ett par år av det, jag har insett att det är lite bra grejer. Det är allt ganska mycket skräp. Visst, jag kan ohhh och ahhh när de är ute efter, men efter de är i sängen, bort till papperskorgen jag smyga.

Evan konst är antingen en fullständig röra, eller ett mästerverk av sin lärare. Ärligt talat, jag slits på något som jag uppskattar mer. Ben heter stavat baklänges är bedårande, men sex dussin gånger? Den förlorar sin charm. Och kalkylblad? Vänligen. Är det bara jag som inte hittar fylla i tomrummen förtjusande?

Jag är inte helt hjärtlös. Det var dalbana grejen från Evan som jag bara inte kunde förmå mig att kasta bort eftersom det sagt "jag älskar dig, Mamma" på det. Ben har skapat några dinosaurie skapelse som var... intressant och Lily ' s figurer på hennes ord problem kan vara riktigt söta. Men vem har rum för varje sista biten?

Dessutom, riktiga mästerverk är skapat hemma. Där kan jag direkt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar