Regler för att Navigera Ditt Barn-Centrerad Sociala Liv

Min dotter är social circle har ökat år från år. I December ensamma är vi deltog fem födelsedagskalas och ja, jag har en gång tog kakan direkt ur någon barns mun eftersom min egen dotter inte rädda mig någon pizza.

Bieffekt av att agera som din kid ' s entourage är mingel med andra föräldrar, och ibland allt du har det gemensamt föräldraskap. Jag har skapat några användbara riktlinjer för att navigera dessa sociala engagemang.

1. Tills vi har gått ut för drinkar tillsammans, det är helt ok att vi kallar varandra med hjälp av formeln [barnens Namn] + [Mamma eller Pappa], vet vad jag menar, Isabella, Mamma?

2. Om jag ger en gåva till en fest i en playspace som luktar som en omklädningsrummet där jag är som krävs för att ta bort mina skor och jag är fed fet pizza, jag räknar med ett tackkort.

3. Om jag bjuder in dig till en fest i en playspace som luktar som en omklädningsrummet och kräver att du äter fet pizza som jag har för att beställa och betala i förväg, jag förväntar mig ett snabbt SVAR.

4. När re-gifting shopping för present jag ska ge till din kid ' s birthday party, jag tänker alltid, "Skulle jag vill ha det i mitt hus?" Vänligen ha samma dom eller jag kommer att fylla din bensintank med Moon Sand.

5. Jag kommer alltid att behandla, "Ska jag ta med vin?" som en retorisk fråga.

6. Jag är villig och glad för att hjälpa dig i en barnomsorg nypa, men vet att du har precis öppnat en flik.

7. Om ditt barn är super känslig, ska du inte förvänta oss att andra föräldrar att tvinga fram ursäkter i varje härdsmälta, då alla kommer att få en komplex och ingen kan ge alla som terapi.

8. Om vi har utbytt petitesser på drop-off 3+ år, jag förväntar mig att ni håller dörren öppen för mig. Jag kan inte alltid borsta mitt hår, men jag lovar att jag inte är en uteliggare intrång för den fria äppelmos.

9. När du organisera sammankomster eller utflykter, kom ihåg att pappor också är föräldrar och inte penis-svingar creepers som tagg tillsammans med mammor.

10. Vänligen tydligt märka ditt barnflickor. Jag mår bättre när det är en 19-årig au pair vilket gör att jag känner mig fet och matronly och inte en peer.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar