Naturligt Föräldraskap, Attachment Parenting, Mild Föräldraskap... Låt oss kalla det hela av.

Varför denna plötsliga trend av pigeonholing Moms? Varje mamma vet jag stolt bär vissa föräldraskap etikett. Naturligt Föräldraskap, Attachment Parenting, Mild Föräldraskap, Konservativa mama, Hemundervisning mama. När gjorde denna start? Varför blev det så här börja? Ännu viktigare, varför i helvete inte jag passar i???

Det är som att försöka på jeans. Jag försöker på 100 par och ingen av dem passar precis rätt. Vissa passar min rumpa men inte min midja, vissa passar mina lår, men är för kort. Det är en jävla mardröm. Samma sak med mamma etiketter. Är jag ett freak? Är dessa andra kvinnor bara blint följa vad någon bok talar om för dem så att de kan passa in i en etikett?

GÖR JAG DET FÖR FEL???

Var ska jag få plats?

Jag ammar exklusivt, så jag måste vara en biologisk förälder.

Jag co-sova, så jag måste vara en bifogad fil förälder.

Mina barn inte har samma pappa, så jag måste vara en usel mamma.

Min kille och jag inte är gift, så jag måste vara alt mama.

Åh, men vänta! Jag har också smiska min äldre barn, egna vapen, gav min 6-åriga en BB-gun till Jul (en Röd Rider, inte mindre!) frustrerad och skriker åt mina barn, sitta i duschen med vattnet på för fullt och snyfta, spraya mina barn med waterhose när de spelar utanför och vet inte jag är där ute, ta mina barn till kyrkan (ibland) och vi älskar hur de känner när de är varma och svettiga och har spelat hårt.

Vad hände med att bara vara en Mamma? Detta high school-gäng saker som irriterar mig. Jag passade inte in då, och jag passar inte i nu. Jag vill inte heller. Jag gör det på mitt sätt och mina barn är ganska freakin' awesome, så nej, jag tror inte att jag gör det fel. Jag tror att jag gör det exakt rätt.

Du är förmodligen också.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar