December Bebisar Suger: En Uppmaning Till De Nationella Avhållsamhet Månad

En smula av TMI här, men bara för ett av mina barn var planerat faktiskt. Vi är välsignade med att vara mycket bördig och i efterhand, det är ett mirakel att jag ville inte hamna barfota och gravid mitt första år på college. Det verkar som att allt jag behöver göra är att tänka på att en baby och poff, nio månader senare, har jag en i min famn.

Skit!! SLUTA TÄNKA på BARN, Jill!

Hur som helst...

Vi brydde oss med små detaljerna som ordentliga preventivmedel, födelse-datum och barn-avstånd. Varför skulle man drabbat av passion? Men hade Jag, jag skulle verkligen inte ha valt Mars månad att bli gravid mina barn. I själva verket, från och med nu, jag ska inleda en Nationell Avhållsamhet Månad under Mars och ber er att tillsammans med mig. Varför? Gör matten. Mars uppfattning lika December baby och December barn helt enkelt suger.

Jag är ledsen om du är en December-bebis, det är inget personligt, men du suger. Du vet det. Och du har min djupaste sympati.

Mycket som föräldrar kan försöka att inte göra hela kombinerad present sak, det är ganska oundvikligt. Det finns bara så många nya leksaker som ett barn kan hantera och det är bara för mycket för att ge ett överflöd av julklappar för några dagar eller veckor apart. Plus att det är så jäkla dyrt– vem kan ha råd med allt som skit? Barnen hamnar bortskämda tillräckligt med semester ensam - att lägga till en födelsedag att mixen är bara för mycket. Och, mycket som vi försöker göra dagen alla speciella och spännande, det slutar med att en del av semesterperioden oskärpa.

Och det är inte bara föräldrarna till barnet– det är andra människor också. Det suger att behöva kånka på barn i det iskalla till födelsedagskalas. Alla är snorkiga och utmattad och för brann ut att må mycket som firar. Det är inte anständigt alternativ för fest platser eftersom det är för kallt för att vara ute och bara tanken av att ha ett dussin täppt barn rulla runt på plasten blåser upp leksaker är knappast tilltalande.

December bebisar suger.

Så i Mars, och varje Mars-kom, låt oss komma ihåg vad vi har lärt oss och rädda framtida generationer födelsedagar fylld med sorg och besvikelse och glömt erkännande.

Ikväll? Gör det bara inte.

För barn.

ADVERT

Lägg till din kommentar