10 Spik Trender Som Ger Oss Mardrömmar

2018 har varit en jävla år för mattrender, men har du sett naglar trender? Jag har, och jag är satans förstenad.

Jag som en bra spik-polering lika mycket som någon annan. Det är något med att få våra fingrar alla dekorerad som får oss att le varje gång vi ser på våra siffror. Men på sistone, spik trender har varit att få en bit av hand (se vad jag gjorde där?). Jag förstår inte hur människor fungerar med dessa saker som flugits ut sina fingertoppar–är inte meningen att du ska kunna använda dina händer för kul saker som småäta och applicera mascara?

Jag är helt för att uttrycka sig själv med body art, piercingar, och hårfärg, men om det blir i vägen för min Blog-äta vana, jag måste sätta på raster.

Här är bara några av de naglar trender ger oss mardrömmar:

1. Tänder

Kanske det är kul för en tandläkare eller en tandhygienist, men sedan hur de tar hand om faktiska tänder? Denna bild kommer att hemsöka mina drömmar. De är så tjocka och så vitt — hur är de uppbyggda? Hur ska de ta bort den ? Kommer tandfen att komma när de faller av? Inte en av de tand-naglar har en hålighet? Jag bokstavligen inte kan komma fram med en logisk anledning att göra detta.

2. Små Fingrar

Jag har inget att säga förutom att jag kommer aldrig att vara den samma efter att ha sett detta.

3. Farliga Söker Spetsiga Skit

Jag är förvirrad om detta för så många anledningar. Vi kan idrott långa naglar utan att dem ser ut som dolkar, eller hur? Hur kan du göra något kul med dessa fuckers sticka från ditt finger tips? Hur gör du skrapa huvudet utan att dra blod? Det finns inget sätt i helvetet du kan ta nävar chips eller M&M ' s med dessa, och låt oss inte visualisera vad som onanerar eller ge dig själv en fin, ren torka skulle vara. Ouchie.

4. Bröst

Jag älskar bröst. Jag älskar mina, jag älskar er, jag älskar underkläder, bröstvårtor, alla av det. Men jag är inte säker på att vi behöver ha våra naglar som omfattas i uppsättningar av titties. Jag är så förvirrad just nu.

5. Torso

Om en uppsättning bröst är inte tillräckligt, du kan ta det upp ett snäpp och har en hela jävla bröstet och ljumskarna lagts till i din fingrar komplett med diamond underkläder.

6. McDonald ' s

Nej, nu du är sugen på en Big Mac med speciell sås, pommes frites, en shake med en sida av naglarna.

7. Mustasch

Målade om " staches är söt och allt, men när vi sätter faktiska hår eller päls på våra naglar var ser till att få det skit i vår mat, och kittlande vår partner under sexig tid. Stick med målade på version.

8. Näsa

Det finns ingen anledning för detta. Jag kan inte föreställa mig den tid det tar att ha en näsa skulpterade på mina naglar. Under den tiden kunde jag rensa ut garderoben, få mina matinköp gjort, och binge titta på en själlös visa, tack så mycket .

9. Människor

Detta är lätt för ditt barn att söka dig hemma. Helt enkelt ta alla deras happy meal leksaker och be dem att limma fast dem på dina naglar som så. Det bästa är, det kommer inte kosta dig en krona.

10. Öron

Öronen. På dina naglar. Komplett med piercingar. Nej, det är inte konstigt alls.

Jag inser att du förmodligen stirrade på olika typ av nail art, som vill visioner i huvudet för att försvinna så snart som jävla möjligt, men vi var tvungna att dela. Nu ursäkta mig medan jag gå och tvätta ur mina ögon.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar