Myten Om sommarlovet När Du är Vuxen

Jag kommer ihåg att jag av bussen på den sista dagen av skolan när jag var yngre, du vet, tillbaka när sommarlovet var faktiskt en semester och inte livet suger tre månader kan det kännas som att som vuxen. Jag skulle kasta ryggsäcken, springa barfota genom gräsbevuxna fält, och sluta duscha eftersom jag simmade på den lokala sjön nästan varje dag. Det är hygienisk, eller hur?

Sommaren som tonåring var ganska rad också. Jag hade ett jobb, men på något sätt besatt tillräckligt med överblivna energi för att slita upp det med mina vänner tills sent på natten, cruising the strip samtidigt som du lyssnar på Marky Mark och Funky Bunch. Där är det energi nu?

Jag ska berätta för er om — en del av det är på köksbänken som jag precis skurat (också känd som den mest häftande yta i världen). En del av det stänkte över hela mitt golv också, de jag dammsuga varje dag eftersom mina barn kasta hinkar av smuts, löv och gräsklipp varje gång de kliver in genom dörren. Och resten av det är förmodligen i gång sex på mataffären som jag måste besöka varje dag eftersom vi alltid kör ut toalettpapper och ost pinnar.

Let ' s face it, sommaren som vuxen kan suga . Det finns ingen inbyggd semester bara för att det är varmt ute. En förälder är schemat inte sakta ner från Maj till September bara för att deras barn gör. Om något, scheman bara få livligare eftersom barnen är hemma hela jävla tiden och kräva olika grader av uppmärksamhet som de normalt inte under läsåret, eftersom...de är i skolan.

Om jag ser min son öppnar kylskåpet och stirrar uttryckslöst på innehållet inne bara för att upplysa mig om det är "ingen mat" en gång till, jag kommer att förlora min skit. Mina barn att ändra deras kläder 50 gånger om dagen eftersom de är alltid våt och lämna sade kläder på golvet även om jag påminna dem dag efter dag att detta inte är hur vi tar hand om blöta kläder. Jag har fortfarande en tendens, bara jag tenderar mer. Jag har fortfarande inte fungerar, bara jag arbetar hårdare. Jag vill kasta min mamma jeans och kör genom sprinkler också — kanske med en m ojito i min hand. Det låter ju som en semester för mig.

Istället, jag är carting mina barn att ändlös sommar aktiviteter, spendera för mycket pengar på sommarläger och glass-strutar, och det verkar som det finns alltid några extra barn i mitt hus, äter vår mat, och är lika rörigt som mina barn. Jag är säker på att jag kommit överens om att de skulle ha vänner över, men det var nog när min näsa var i min Facebook foder och jag svarade ja för att vad de än frågar så de skulle lämna mig fan ensam. Jag måste verkligen vara uppmärksam bättre.

Sommaren är inte dåligt dock. Ibland ska jag fånga en doft av en viss doft i luften eller se mina barn att göra något som tar mig tillbaka till en tid när jag verkligen gjorde som används för att köra genom sprinkler hela dagen och sedan somna till den rytande av en oscillerande fläkt. Kom ihåg dessa, de som gjort din röst förändras om du talade till dem? Jag ska se mig själv hoppar på min cykel, på väg till stranden, eller sitter under ett träd med mina vänner spelar M. A. S. H. medan du väntar på att få höra det porlande melodier av glass lastbil. De varmare månaderna av min barndom var en tom duk som jag fyllt med alla färgglada äventyr jag skulle kunna tänka mig. Och jag antar att jag ger samma frihet att mina egna barn, även om det innebär att jag får offra lite av min egen.

Kanske de söta bitar av nostalgi är tänkt att ge mig en mild knuff, en vänlig knuff att jag borde sakta ner och njut i sommar för mig själv . Det är, tills jag kastas tillbaka in i verkligheten, eftersom jag måste dra ut det jävla dammsugaren igen och göra ännu en sista-minuten köra till mataffären. Men den här gången ska jag se till att köpa (i lösvikt) ingredienser för dem m ojitos .

Brand upp sprinkler, barn.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar