Hej, Graviditet. Adjö, Mysterium av Äktenskap

Min man och jag har varit tillsammans i hela omfattningen av mitt vuxna liv. Vi har varit tillsammans i nästan 13 år, och gift 8. I all den tid som vi har varit tillsammans, jag har aldrig en gång kissade med min make i rummet och kommer att gå till stora ansträngningar för att undvika att prutta framför honom. Grooming min fru delar på framsidan av honom? Nej, jag ska gå på det tills han är inte runt.

Jag kan bara inte göra det. Jag vill behålla gnista levande i vårt äktenskap. Jag vill få honom att tro att jag är en vacker, sexig gudinna som inte har behov av att kissa, bajsa, eller har andra, mindre än trevliga kroppsliga avföring. Självklart, han är medveten om att jag gör dessa saker, men jag gillar inte att stoltsera dem. Ingen gift par måste vara invigt varje bloddrypande detaljer om den andra parten.

Och sedan jag blev gravid.

Vad kan jag säga? Mysteriet gick rätt ut genom fönstret. Jag har ännu inte kissa framför honom, men "morgon" sjukdom som föds upp sitt fula huvud på mycket olämpliga tider som när jag skulle borsta mina tänder mig redo för sängen. Och eftersom min man visste att det var hans fel att jag var fullsatt allt jag någonsin ätit i innehållet i min toalett skål (och en gång i min dusch när en särskilt intensiv våg av illamående slog mig med ingen varning), han höll tillbaka mitt hår och smekte min rygg medan jag retched kväll. Och då eftersom doften av rengöringsmedel är ett helvete för gravida kvinnor, han skulle städa toaletten ut.

Tyvärr, det här var bara början på slutet för att gudinnan mystik som jag hade byggt. Min rygg bröt ut i stora koka som finnar, de gillar bara sett i tidigare avsnitt av ProActiv annonser. När min ob föreslog en graviditet säker lösning, gissa vem som fastnade tillämpa den på min sipprar tillbaka? Japp, det är rätt, min man. Så nu, vacker, sexig gudinna som min man hade trott var jag som hade kastat upp i duschen vid hans fötter och har sipprar finnar på ryggen som han har att röra.

Men det är inte det värsta. Graviditet bajsa är det värsta. Inte få mig fel, när du faktiskt kan gå, efteråt finns det ingen bättre känsla, men jag är övertygad om att smärtan och driver på för att gå till badrummet under graviditeten förbereder mig för arbetskraft. Även tanken på att behöva gå på toaletten efter poppar Colace som M&Ms får mig att flämta av smärta. I vårt hus med bara badrum på entréplan i anslutning till vårt sovrum, min man har tyvärr varit invigt min kamp gråter när han lägger sig i sängen, utan tvekan undrar vad i herrans namn är det som pågår i badrummet.

Lägg till dessa läckerheter till OB möten min man plikttroget följer med mig till under vilken han har sett saker som undersökt hur en vaginal ultraljudsundersökning under vilken teknisk frågade om jag ville att sätta in sonden, och den orörda gudinna bild är borta. Det finns ingen mystik kvar. Jag måste få användas till detta eftersom mycket som graviditet bajsa är att få mig i form för att gå genom arbete, dessa realiteter är att få mig mentalt redo för min man att vara i rummet när jag föder och alla kroppsliga funktioner helvetet kommer att mer än sannolikt att bryta sig loss.

Men min ursprungliga versionen av gudinnan hade jag fram till att min man är borta under hela min graviditet, varje kväll efter att gnugga medicin på mina äckliga tillbaka, han lägger sin hand på min växande mage, pussar mig och säger att jag har aldrig varit vackrare honom.

Under tiden jag tittar på honom, full av förundran. Jag undrar inte hur min man kan berätta för mig att han fortfarande befinner mig vacker. I stället veta att han är inte verkligt galen, jag undrar vad drog han tar som får honom att tro det, och jag hoppas fan att jag kan ta del av det när jag är i arbete.

Relaterade inlägg: De 10 Sämsta Sakerna Med Att Vara Gift Med En Gravid Kvinna

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar