Min Mellan Dotter inte Se Hur Cool jag Är

På sistone, jag känner att min mellan dotter finner mig...ålderdomliga.

När jag ber henne att ta med en tröja med henne till skolan, hon rullar med ögonen hult och ler, prejar en tröja i hennes ryggsäck, lämnar mig med känslan att det är bara en lugnande gest.

När jag ber henne ringa sin vän att ordna samåkning pick-up-tiden, hon flinar, skakar på huvudet på det gamla hederliga begreppet ringer och skjuter iväg ett snabbt sms: a.

När jag bli upphetsad att hon vill låna något från min ungdom att hon hittas begravd i min garderob, jag inser snart outfit som jag en gång hade så innerligt är samma outfit som hon planerar att bära ironiskt nog .

När jag till att främja gott uppförande genom att ge råd om henne, "gör Aldrig något som du skulle skämmas för alla att se på första sidan i tidningen," hon ser på mig uttryckslöst, sedan nickar vänligt och säger, "Åh, du menar inte göra någonting du inte vill dyka upp på allas Instagram konto?"

När vi goof runt, jag ofta slog henne i ansiktet med en kudde och skrika "Smink!" Hon har alltid fnittrar, men nyligen frågade "Varför har du alltid säga det?" Hon hade ingen aning om att det är vad gamla tiders film direktörer skrek när de ville smink besättning, powder puff skådespelarnas ansikten. När jag försöker förklara, hon nickar lugnande, som "Det, det, kära, det är okej för dig att minnas den gamla goda tiden."

Ärligt talat, hon får mig att känna mig positivt pittoreskt .

Men jag tänker inte sitta här i vita handskar och en pillerdosa hatt. Jag är inte gunga på en stol som omfattas av ett täcke som jag virkade mig själv med hjälp av sju katter. Jag är inte gunga mamma jeans.

Varför tror hon att jag är en söt gammal relik? Kanske jag ska fråga henne när vi går ut idag.

"Omigod, Mamma! Bär du en fanny pack ? ", frågar hon.

"Nej, nej!" Jag spotta. "Det är lite tyg påse för dina pengar som du klippet till din bälte loop". Jag visa den stolt. "Det kallas en Höft Klipp!"

"Åh, Mamma", säger hon, looping hennes arm genom mig. "Du är bedårande !"

ADVERT

Lägg till din kommentar