10 Anledningar till att Min Tonåring är Bättre Än Din Lilla Unge

Jag hade min son när jag var 25, så de flesta av tiden, jag anses vara för unga för att ha en tonåring. Mina vänner pratar om sina barns fotbollsmatcher och balett lektioner, och jag pratar om att hyra en smoking för prom, eller det faktum att min son har äntligen fått ett icke-psykotiska flickvän (ja, oftast icke-psykotisk). Vanligtvis minst en av mina vänner kommer att säga något i stil med "Usch, teen år. Jag inte ser fram emot det." Egentligen? Jag skulle så mycket hellre ha en tonåring som en liten unge.

Här är varför:

1. Jag har aldrig sett Frysta eller hört talas om att irriterande låten sjunger alla i många "roliga" social media video. Jag har aldrig brytt sig om att titta på en av dessa filmer eftersom jag bryr mig inte. Jag behöver inte ens låtsas att de bryr sig. Du är svartsjuk och du vet det. Jag får titta på riktiga filmer med min son, utan animering eller hjärnan-att bränna låtar.

2. Min son skulle bära mig ut ur en brinnande byggnad. Beroende på vilken dag, jag är inte säker på om han SKULLE rädda mig, men han har verkligen faktiska styrka att bära mig. Han skulle definitivt göra hans flickvän ut först, men ändå, han KUNDE välja att spara mig. Din tredje klass skulle vara värdelösa i en nödsituation och sannolikt skulle smälta in i en boll av urin och tårar.

3. Han öppnar vatten flaskor (och burkar och andra omöjliga saker) för mig. Varför i HELVETE gör de täta flaskor vatten för att kunna stå emot en atombomb? Tonåringar verkar för att utveckla de nödvändiga hand med styrka för att öppna flaskor från alla för att skicka sms.

4. Han vet var bebisar kommer ifrån, och han tycker de är irriterande . Så, inga pinsamma förklaringar med hjälp av en stork och en "mage" är nödvändiga. Dessutom vet han hur han ska undvika att göra barn, om du får min drivgarn.

5. Han SOVER. Ja, svartsjuk föräldrar, pojken sover så sent att jag inte väcker honom eftersom jag är rädd att han har dött. Han sov även sent på JULAFTON. När han fick komma upp, han gjorde kaffe. Kan din lilla Disney kärleksfull scout göra det?

6. Han kan köra, vilket innebär att han kan gå och köpa mig en glass medan jag sitter på soffan i min jammies. Också, jag behöver inte köra honom över Guds gröna jord för alla aktiviteter eller möten som han har. Pojken kan göra det själv. JA!

7. Han lär mig tålamod genom att göra ett antal enfaldiga saker. När jag håller tillbaka från att kväva honom, jag har lärt mig att vara tålmodig. Oh vänta. Spädbarn och små barn gör det också. Strunt samma.

8. Han gör sysslor som jag inte vill göra, som att ösa hundskit från gården. Din lilla tvåan love bug skulle barf och/eller gråta efter att plocka upp en smooshy bajskorv.

9. Han berättar skämt som faktiskt är roliga eftersom de är riktigt olämplig . Inga dumma knock knock skämt på mitt matbord. Vi skratta så mycket att vi har lärt oss att inte ta en klunk eller bett om pojken om att prata. Men du fortsätta att njuta av "Orange dig glad att jag inte säga banana?"

10. Han faktiskt äter middag på mindre tid än det tar att få det helt på bordet . Som alla tonåringar, det verkar som om han behöver om 10,487 kalorier per dag. Det finns ingen, "kom igen, älskling. Äta gröna bönor." det som händer i mitt hus. Mat är inandning så snabbt att man undrar om det någonsin fanns verkligen.

Ja, det är inte alla te och sova i. Att vara förälder till en tonåring kan vara en utmaning, men jag vill fortfarande hellre ha min tonåring än någon Santa tro elementary barn. Jag får bara köpa en uppsättning av julklappar nu. Så där.

Relaterade inlägg: Textning Din Tonåring, En Lektion i Vad man INTE Ska Göra

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar