Min Egen Personliga Porr: HGTV

Jag har aldrig varit i porr—på riktigt, jag svär! Jag har aldrig betalat för de där speciella endast för vuxna TV kanaler även i ett hotellrum, och min laptop webbhistorik är helt och fullständigt PG. Varför betala för att den gamla skolan porr när du kan få nya och förbättrade (och helt och fullständigt PG!) version för gratis?

Bara tur att kanal 665 (det är HGTV i HD, åtminstone på min tv) och du kommer se vad jag menar. Du kommer att få sugas in i världen av en-av-en-slag täljsten ön bänkskivor, rena linjer i tunnelbanan kakel backsplashes, stämmer knuten styrelsen golv välkomnande i foajéer och anpassad sko hyllor inbäddat i walk-in garderober som är vackrare och mer organiserad än den Kusiner på Samtal kök. Inte få mig igång på garderober. Jag kunde gå på och på. Jag kan inte få nog.

Timmar av mitt liv sugas bort sent in på natten som jag ser med spänning för att se om den bedårande familj av tre (snart fyra med en på vägen!) kommer Älska Det eller visa Det . Jag brukar säga att älska det. Hur kan du att inte dregla över omvandlingen av att kalla fuktiga källare i vad som verkar vara en toppmodern spelrum, hem, kontor, gästrum och badrum? Jag menar, kom igen!

Jag är också hopplöst lust med Fastigheten Bröder' magiska omvandlingen av 1970-talet daterade Cape Cod renoveringsobjekt i drömmen hem för ljus-eyed pendling par som vill ha nära till staden och ändå ha utrymme för hundarna, en i hemmet yoga studio och ett musikrum. Allt detta och har en budget som jag tror skulle köpa mig en vettig nya VVS-system—kanske. För att inte nämna de otroliga och dregla-värdig korta tidsram inom vilken Fastigheten Bröder kan göra allt hända. Låt oss bara säga att det är jämförbart med den tid det tog för mig att städa ur mitt garage förra våren.

Även om jag inte alltid håller med om alla val av några av mina favorit porr (jag menar HGTV) stjärnor, jag är fortfarande lika förälskad och besatt med sina skapelser. Media-rum, tre-bil garage och anpassade brand gropar inte precis göra det för mig, men de kan bara vara någon annans nöje, och jag kan respektera det.

Jag vet att jag inte är ensam. En nyligen girls' night out med mina vänner från college fick en alldeles för lång diskussion om vårt senaste sent på kvällen visning njutning. Några av flickorna även vände mig om för att nya laster som Rehab Missbrukare och Fixer Övre . Har du sett vad Missbrukaren kan göra för att dyka upp igen en öppen spis? Det borde inte vara lagligt.

Jag vet att det finns bättre saker som jag kunde göra med min tid, men det finns också värre saker, eller hur? Så för nu, jag ska bara hålla på att se med glädje tills Hus Jägare hitta den perfekta bungalow inom gångavstånd från vattnet och parken och långt under budget, förstås. Fungerar för mig.

ADVERT

Lägg till din kommentar