Mina Gamla Bröst

En gång i tiden, mina bröst var lojala. De var lydiga. De stannade kvar där jag lagt dem. De stod i givakt. De krävs mycket lite tillsyn. De alltid inför samma riktning. De var, med ett ord, pålitlig.

Efter omvårdnad fem barn, jag märkte att några oenighet i leden. Små bitar av anarchy började uppstå. De började sag, långt utöver vad jag anser vara acceptabelt. De bokstavligen kan rullas upp som en burrito och varje morgon är att klä processen kräver vad som ser ut som fyllning i en thanksgiving kalkon. De är aldrig "på uppmärksamhet." Jag kan inte ens beskriva dem som "till mods." De är så lata att de, när de är fyllda till plats kan de pekade på flera sätt som människan känner till. Min slutliga kolla i spegeln innan de lämnar huset nu inkluderar kontroll för en lat boob ögat. Ibland kan du titta på mina bröst och du inte vet var du ska leta som de pekar i helt olika riktningar. Det är svårt för mig att fokusera. Jag kan inte föreställa mig vad som går igenom huvudet på en dålig anspråkslös förbipasserande. Fortfarande, alla dessa bitar av uppror inte hålla ett ljus till mina bröst' ultimata handling av förräderi.

Jag älskar att köpa Groupons. Jag köper dem, glömma bort dem, och sedan klättra för att använda dem i sista stund innan de löper ut. Jag är otroligt pålitlig i min Groupon oordning. Som tur skulle ha det, jag har köpt en Groupon för en massage för min födelsedag och glömde att boka en tid tills veckan innan det löpt ut. Den enda tillgängliga massage terapeut var en massör, eller som jag vill kalla honom, min mansuesse. Innan jag hade fem barn, jag brukade älska att boka en mansuesse. De har stora, starka händer, de gäller tillräckligt med tryck, och, ärligt talat, de slöt upp för en hel timme. Jag brukade föreställa mig i min aldrig-haft-en-baby-body dagar som jag var nog höjdpunkten av mansuesse massage ger dagar. Nu känner jag att jag är skyldig den stackars mannen en förklaring till vad han är på väg att uppstå. "Fem barn....old grey mare hon inte vad hon brukade vara." Fortfarande, jag tappert bokade min sista-minuten-möte med min konstiga nya mansuesse och hoppades på det bästa.

Allt var bra i början. Innan min massage, min mansuesse frågade mig vad jag ville, massage igång och jag bokstavligen inte höra ett ord ur hans mun. Tystnad en hel timme. Jag var i himlen. Jag var äntligen i en avslappnad punkt i mitt timme lång strävan och hade rullat över på min rygg som jag masserade min nacke och axlar. Det är då boobtrayal inträffat. Som mansuesse lyfte min arm ovanför mitt huvud medan massera mina axlar, min boob som hade varit diskret gömd under täcket, bestämde mig för att göra en "Hail Mary" och hoppade rätt ut i det fria. Nu, den gamla bröst skulle aldrig ha flyttat från sin tilldelade plats. Denna dag, men alla satsningar är placerade av. Jag skulle samtidigt kunna höra George Michael sjunger, "Frihet, frihet..." i bakgrunden medan mina bröst var som skriker efter deras Mardi Gras-pärlor.

Jag låg helt stilla i vad som kändes som en evighet, men i verkligheten var förmodligen en sekund medan jag planerade vad de ska göra härnäst. Jag bestämde mig fullständig och fullkomlig förnekelse var det bästa alternativet. Jag tänkte att hela frågan om trädet som faller i skogen tillämpas i denna situation. "Om jag håller ögonen slutna och faktiskt aldrig se den utstående bröst, jag kan aldrig bekräfta eller förneka att det faktiskt hänt." När jag lade onaturligt stilla och tvingade mina andetag in och ut, jag gjorde mitt bästa för intryck av en sovande klient. Jag är ganska säker på att min mansuesse inte köpa det för en minut, men, igen, om jag bara låtsades att det aldrig hänt, kanske han inte skulle märka det heller. Den ridiculousness av detta uttalande görs mer tydlig när du förstår dessa är inte lite " Ett " cups vi talar här men efter 5-babies 'DD' koppar. Jag likna det vid en gigantisk skål flingor full av Jello Jigglers faller på köksbänken. En är storleken av ett mänskligt huvud. Det skulle vara omöjligt att inte lägga märke till. Fortfarande, jag spelade dum kort och sa till mig själv att "Bara hålla andas." Samtidigt som jag förbannade min dumma, oberoende bröst upprepade gånger och svor att aldrig få en massage igen.

Det tog bara en sekund för min taktfull mansuesse att sänka min arm och diskret dra täcket upp. Den här gången ville han inte sluta förrän filten nästan nått min hals. Jag kunde höra den kollektiva suckar av mina bröst som de lades tillbaka i fångenskap. Jag är ganska säker på att den anarkistiska boobs " utseende ärrad de fattiga mansuesse för livet. Han kan aldrig återhämta sig. Men när min timme var upp och jag skulle sätta den felande bihang tillbaka till deras säkra platser, jag kom upp från massage rum med ögonen nu vidöppen. Jag sökte hans ansikte för utseende av skräck jag förväntade mig att hitta det, och i stället möttes med ett glas vatten och den sista frågan jag någonsin förväntat mig, "Skulle du vilja att boka ditt nästa möte?" Jag är ganska säker på att jag inte kunde torka utseende av chocken av mitt ansikte. Jag förbannade mina bröst igen, sa till mig själv att "man-up", och bokade min nästa massage...precis efter att jag lämnade en löjligt stor sympati tips.

Om denna dag i historien har lärt mig något, är det att vara beredd på det oväntade var att mina bröst är berörda. Det finns ingen berättar om de kunde dyka upp. Under tiden, jag kommer att fortsätta att få massage från samma man. Jag tänkte att det finns inget kvar att förlora. Ändå kan jag inte låta bli att kväva ett fniss varje gång han drar mina lakan upp lite högre.

Väl spelat, trotsiga bröst. Spelade bra, faktiskt.

Relaterade inlägg: 10 Oigenkännliga Inlägget Baby Kroppsdelar

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar