Min Medelålders Mitten

Men denna stress-inducerad aptit förlust har dess upp: oavsiktlig viktminskning. Jag har på något sätt lyckats att kasta tre fjärdedelar av 10 pounds jag ville förlora. Jag har en halv-skojade runt med vänner på sistone som jag bara måste denna stress att pågå i 2 ½ mer pounds tills jag är på min målvikt.

Och det är sant. Mina kläder är passande mig bättre, eller till och med är för stor i vissa fall, och jag lyckats inklämd i mina "skinny jeans." Nej, jag menar inte den stil som du kan gå in i någon butik och ta, jag menar min ökända skinny jeans. De jag köpte två dagar innan mitt bröllop när jag var på min allra tunnaste—också från stress. När jag ringde upp en av mina nära vänner och sade, "jag är så exalterad!" och hon svarade, "jag vet! Du får gifta sig i två dagar!" mitt svar var, "Åh, det också. Men jag köpte bara ett par jeans i storlek 26!" Hennes svar? "Wow, det är spännande."

Men detta är inte samma kropp som passar in i dessa jeans för nästan 10 år sedan. När jag stod i vårt badrum i morse med min man och undersökte min nästan-mål-vikt, montering-i-min-skinny-jeans-igen kropp, och jag sade till honom, "Det är inte hur min kropp används för att titta på denna vikt."

Vid 37, jag har haft två C-avsnitt 16 månaders mellanrum och en hysterektomi. Efter mitt barn, som båda var av medelstorlek, men tydligen haft simning—de båda kom med ett tillstånd som orsakade mig att ha tre till fyra gånger den vanliga mängden fostervatten—min mage såg ut som en tömd ballong.

I ett försök att vara optimistisk om tillståndet i min midja, jag kallar det allmänna området mellan min bh bandet och upp i mina underkläder min "bonus"—ungefär som när du får en DVD och sedan du att finna att det finns en andra DVD i det med saker som outtakes och intervjuer med regissören. Du inte ber om det, att du inte nödvändigtvis vill ha det, men det kom med paketet.

Som om summor upp som allmänt område för mig. Min bonus—funktioner-de kom med barnen. Ingen extra kostnad.

Men borde inte det gå bort när du förlorar det mesta av vikt? Skulle inte det vara lite rakning av kärlekshandtagen? Lite mindre att ta tag i? Borde inte den allmänna närhet kring min navel ser lite mindre ut som jag försöker att smuggla in en donut under min tröja?

Tydligen inte. Under vår chatt denna morgon, min man berättade för mig att han hade märkt en stor skillnad, och att kanske min vikt var "bara fördelas på ett annorlunda nu", och att jag såg vacker. Men han är enligt avtal skyldiga att säga allt det där.

Allt jag kunde se var min medelålders mitten.

Jag hade en slags hälften-försökt att gå ner eller minska den del av min kropp ett antal gånger under åren. Även om jag är inte en fläkt av att träna, jag försökte en gång en Tracy Anderson DVD som en vän gav mig heter Post-Graviditet Träning . Min man var i det andra rummet inom hörhåll när, under warm-up, Tracy sade, "När du har fått klartecken från din läkare på runt sex veckor kan du börja denna träning." Jag hörde en ofrivillig snort kom ut ur honom. Vår yngsta var ca 3 år och 6 veckor på den punkten.

Så kanske det är det? Så bra som det blir. Bikini båt har seglat. Ingen mer mage-baring shirts för mig. Mina tröjor som det är kommer vara en stöttepelare.

Och jag är lite förbannad, om jag ska vara ärlig. Jag känner mig lite lurad. Men jag antar att det är roliga grejer att dessa funktioner bonus också—och de är 5 och 6 år gamla och väl värt detta slapp hy magen.

(Jag tror åtminstone att min rumpa ser fortfarande ganska bra.)

ADVERT

Lägg till din kommentar