10 Gånger Mina Barn Oundvikligen Att Avbryta Mig

Mina barn är synsk. Och av psykiska, jag menar att de har en kuslig förmåga att känna av när något är på gång att inte engagera dem, och en viss talang för avbrott som drivs helt och hållet av en rädsla för att missa (FOMO, för den oinvigde). Det är som att mina barn är redan tonåringar som är ständigt orolig för att en fantastisk fest som pågår någonstans att de inte har hört talas om. Som sådan, har jag sammanställt en lista över de tio saker barn kan känna sig kommer på utan att de helt enkelt måste avbryta.

1. Äta Godis: Jag har en löjligt söt tand, och som den stora majoriteten av barn, så gör mina barn. Det är ett särskilt skåp i mitt hus, högt utanför linjen av synen av mina barn (även när de står på counter – döm inte!), där jag har en liten bounty gömt undan bara för mig. Utan att misslyckas, när jag lyckas smyga in ett par gummy coke-flaskor eller Twizzlers från sa stash, min tre år gamla, Inspektör Godis, materialiseras ur tomma luften, sniffa runt och nyfikna öppna mina händer. "Vad är det som händer här? Vad är det du äter? Vad har du där? Jag luktar något söt!" Han är verkligen duktig och kommer att göra en fantastisk detektiv en dag, förutsatt att det är fråga om något saknas som är helt består av socker.

2. Arbetar: Mina barn kommer att leka med varandra lugnt och belåtet i vardagsrummet, när jag bestämmer mig för att ta kort ögonblick av fred för att smyga in i köket och svara på några mail eller avsluta en sista bit av arbetet. Bokstavligen det ögonblick jag sätter mig ner vid min laptop, innan ens känner klingar av nycklar börja gå, barnen har slunk upp bredvid mig. "Vad gör du, Mamma?" "Har du några spel på det?" "Visa mig bilder på Super Hjältar!" "Jag vill Gabba!" Jag tror att när min laptop öppnas, det är ett litet larm som går ut på en fotbollsplan som är för hög för min vuxna öron att höra med.

3. Ringa Telefonsamtal: Som om jag inte hatar att prata i telefon tillräckligt, mina barn ser telefonen gå till mitt öra, och helt plötsligt allt måste åtgärdas "just nu!" Ledsen kabel-TV-bolag, min son har att använda pottan omedelbart. Vad är det du säger, appliance repair service? Jag kan inte höra dig över mina barn skrika "baba, nu!" Den ljusa sidan av detta fenomen är att någon telefonförsäljare som ringer mitt hus snabbt blir av med mig efter det att de kan höra mina barn enträgna rop, "MOMMYY!" i bakgrunden.

4. Duscha Jag har aldrig varit mycket av en naken person. Jag ville inte växa upp i ett av de hus där alla gick runt nakna hela tiden (jag har bara bröder). Men föräldraskapet har lärt mig att bli väldigt bekväm med att vara naken inför andra. Även om jag lyckas att få in i duschen någon gång under dagen, jag har en publik. Numera finns det alltid minst en liten person som står i badrummet med mig, prata med mig medan jag tvättar. Jag antar att det är ett litet pris att betala för att klämma in en dusch en gång i veckan, errr, dag.

5. Game of Thrones : Det är söndag kväll, och barnen har äntligen gått ner i sängen efter en hektisk helg. En flaska vin är öppnade och glasen hälls, och det nya avsnittet av Game of Thrones som vi har väntat andlöst hela veckan för att se tio minuter och smack i mitten av en varm och tung nudie scen eller episka blodig strid. Utan att misslyckas, vi hör pitter smattra av små fötter på trappan och ett huvud dyker runt hörnet som vi rusning för att stänga av TV: n innan någon bestående skada är skedd. Detta kan ske från en till fyra gånger under loppet av en timmes show, som därmed kan ta min make och mig två timmar för att titta till färdigställande.

6. Träna Försöker jag att träna eftersom jag växte två människor i min mage och sträckte det till randen av sin elasticitet (två GÅNGER). Ja, jag försöker att träna eftersom du två små glädjeämnen gjorde mitt abs oigenkännlig. SNÄLLA, SLUTA SITTA PÅ MIG MEDAN JAG FÖRSÖKER ATT GÖRA SIT UPS. Jag försöker bara att träna! Suck.

7. Sexig Tid : Ok låt oss inse det – att köra runt hela dagen efter barn, sömnbrist, den extra vikt du har desperat försöker att ta bort eftersom sade att barnen var födda, och den allmänna bristen på sexighet att saker som potträning, barnsjukdomar, och städa upp barn som kräks injicera i en annars sund äktenskap kan du inte vara som dig för det som du i dina yngre och mer sorglösa dagar. Så det är ganska fantastiskt att till och med så sällan som det kan vara det som sker i dessa dagar, som det alltid är på de där kvällarna när barnen vaknar med barnsjukdomar smärta, mardrömmar, brådskande potta behov, etc. Min man har vidtagit för att hänvisa till våra söner som världens sötaste cock-block.

8. Civilstånd Konversationer: Det är äktenskap, och sedan är det business av äktenskap, som omfattar alla de diskussioner som vi vuxna ska ha för att se till att maten hålls på bordet, ett tak över våra huvuden, och el kvar på. Men vuxna prata bli fördömd! Varje gång min man och jag försöker att tala till varandra framför barnen om något som inte intresserar mina söner, vi tjatade, avbruten, skrek på, och trakasserad tills samtalet oundvikligen faller tillbaka till superhjältar eller vem som är den bästa karaktären i Star Wars. Du vet, den viktiga saker.

9. Helgen Sover: Om det är måndag till fredag, kan du hitta mig någon gång efter 8 på morgonen, dra min förskolebarn ur sängen, stöttar upp honom vid frukostbordet, vilket tvingar en tandborste i munnen och kläder på ryggen innan vi rusar ut genom dörren till skolan. Men vad händer på lördag och söndag morgon, när hans far och jag är fri att sova så sent som våra barn? 6 är vakna tid som ett urverk. Det är störande.

10. Badrum Resor: Jag har satt på TV: n, och jag smyger mot badrumsdörren för att de känner att avstå av ledmotivet till "Scooby-Doo, Var Är Du?" Inom 5 sekunder för att stänga badrumsdörren bakom mig, det kommer en serie oupphörliga knackar. "Mommmy! Vad gör du i det? Vad är det som händer??" På allvar? Allvarligt????? Jag är självklart fest för en på toaletten, där jag ser oändliga superhjälte filmer på YouTube, äta godis, träna, och pratar med sin Pappa i telefon utan dem. Naturligtvis! För vad skulle jag kunna göra?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar