"Mitt Barn Kan inte Äta det Här" Kommer att Göra dig att Känna Dig Mindre Ensam

Se, barn är idioter. Låt oss inte skräda orden. Speciellt småbarn, som är experter på att vägra även de mest kärleksfullt sammansatt måltid. Vi har alla varit vid våra sinnen " avslutas med barn som vända näsan på de saker vi förbereda för den dummaste skäl . Gläd er föräldrar, är du inte ensam. Den " Mitt Barn Kan inte Äta Detta "Instagram-konto är här för att visa alla barn är löjligt när det gäller att äta... inte bara din.

Jag förstod aldrig klyschan "ungdomar är bortkastad på de unga" tills jag försökt att mata ett barn eller få honom att sova. På allvar? Småbarn är att leva livet. Du vet vad jag skulle kalla att ha någon som följde efter mig hela dagen att försöka få mig att äta och ta en tupplur? Himmelen.

NATURLIGTVIS lyckades de få ner detta.

Se, föräldrar? Det är inte bara ditt barn. Inte att få dig att må bättre?

ADVERT

Lägg till din kommentar