Hur Vet Jag Att Min Man Verkligen Älskar Mig

Jag brukade vara varm. Vänta, sluta inte läsa. Detta kommer inte att vara en av de självsvåldiga artiklar där en medelålders kvinna som dök upp för några barn som sitter och beklagar sin lång-lost skönhet. Jag säger till er att jag används att vara varm eftersom det är relevant för vad jag verkligen vill prata om: min man och sin styrka i karaktären.

Början börjar med den enkla sanningen att min man började uppvakta mig för någon annan anledning än att jag var varm. Han träffade mig, pratat med mig för kanske tio minuter, och då frågade ut mig. Han visste inte jag. Han ville inte veta en sak om mig. Jag kunde ha varit en inhemsk terrorist. Jag kunde ha varit dummare än en låda av könshår. Jag kunde ha varit en av dem som "inte håller din kuk i crazy" kvinnor som jag får höra om alla över Internet.

Jag var inte någon av dessa saker. Men det kunde ha varit jag. Min poäng är denna: på den tiden, det spelade ingen roll. Inte för att min man. Allt som betydde något var att jag skakade en kropp.

Innan någon börjar skrika omvänd sexism, kommer jag att påpeka att mitt allt så klokt 26-åringen själv också överens om att gå ut med min man efter att bara tala till honom, för tio minuter. Att inte veta en sak om honom. Att inte veta om han ens var säker. Han var en fullständig främling som mycket lätt kunde ha varit en PUA våldtäktsman mördare jerk.

Men människan gjorde han sten en kropp.

Så. Vi har konstaterat att jag var lika kåt och ytliga som han var. Eller så kanske vi har just konstaterat att de två av oss tänkte med våra sexiga delar, som alla på Jorden har vid en eller annan tidpunkt. Det är egentligen inte viktigt. Vad som är viktigt är att trots att det rent kemisk attraktion i början av vår relation, vi är fortfarande tillsammans i tolv år senare. Och glad, trots en märkbar nedgång i vår fysiska överklagande.

"Okej. Du är äldre. Du är tyngre. Du är wrinklier. Du är trött-ier. Så hur kommer det sig att ni har bott tillsammans under alla dessa år?"

Du har antagligen inget intresse av att du frågar. Men jag ska berätta för er hur som helst.

Det är alla ner till min mans styrka i karaktären.

Det tog inte lång tid för honom att inse att under ytan av min fysiska överklagande låg en mängd irriterande quirks och tendenser. Kanske han borde ha hightailed det ur det när han upptäckte dessa saker, men det gjorde han inte. Hans styrka sin karaktär är vad som har under åren tillåtna honom för att ta emot, hantera, eller direkt utsikt över följande:

1. Trots en kort period av tidigare hotness, jag är antingen a) inte längre är attraktiv eller b) inte längre klarar av att tänka att jag är attraktiv. Vilket resulterar i att en massa irriterande samtal så här:

Honom: "Du ser underbara ut idag." Jag: "Nej, jag vet inte." Honom: "..." Mig: "jag ser feta och mitt hår är fettigt och jag tror att det finns en corn flake i den och även min mage sticker ut ur min tröja." Honom: "ja, jag tror att du ser hot." Till mig: "Det är bara för att du är desperat."

FEM MINUTER SENARE: Mig (snyftande): "VARFÖR ÄR DU INTE ATTRAHERAD av MIG ANYMOOOOORE??? WAAHHhhhh" Han: *face palm*

2. Jag svarar på absolut varenda en av hans frågor med "Nej". Att hålla på, men innan ni blir upprörda, snälla förstå att jag är lätt övertygad om och det tar inte lång tid innan jag grotta i. Vilket innebär att min man slutar upp att få sin väg ca 9 gånger av 10. Men att den första "Någon" som driver honom nötter.

Honom: "Kan jag spendera lite pengar på att fixa min cykel?" Jag: "Nej. Vi har inga besparingar, massor av kreditkort skuld, och ingen av oss har betalats." Honom: "Vad händer om jag säljer saker för att få pengar?" Jag: "Nej. Om du kan sälja saker för att få pengar, låt oss använda pengarna för att fixa toaletten som sjunker ner i golvet." Honom: "Vad händer om..." Jag: "Nej." Honom: "..." Jag: "Nej."

FEM MINUTER SENARE: Honom: "Är du säker på att jag inte kan spendera några pengar att fixa min cykel?" Jag: "Eh, bra." Han: *face palm*

3. Jag har en förkärlek för dramatik. Vissa kanske säger att jag är the Queen of Drama, eller om du får förlåta mig de etymologiska planmässighet, en "drama queen." (Och jag något ashamedly erkänna att min känsla för skådespel och utsmyckning har en tendens att förverkligas i närvaro av fel.)

Mig: "AIEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!" Honom: "Vad?!" Mig: "jag ska kissa och det finns en spindel i badrummet!" Honom: "Var är den?" Mig: "Över dörren." Honom: "Så...slut kommer kissa och döda det." Mig: "jag kan inte." Honom: "Varför inte?" Mig: "Om jag flyttar, det kan se mig." Honom: "Så?" Mig: "Om du ser mig, man kan köra över här och krypa upp i min vagina." Han: *face palm*

Det är förmodligen tillräckligt bevis för nu, men som jag är säker på att ni håller med om att en lista med tre punkter som är på intet sätt heltäckande. Jag erkänner att jag med många fler frågor och påhitt som min man måste ha en otrolig styrka i karaktären för att sätta upp med. Jag har inte ens nämnt min bitchig vila ansikte, min långa lista av medicinska problem, eller det faktum att jag kan laga mat men som inte vill.

Och inte får jag började på min totala brist på intresse för fitness eller sport, min aldrig sinande hormonella dramer, eller envis egensinne ställer jag ut när de vill sova på helgerna.

Poängen är denna: min man är en man. När vi träffades, han kanske bara ville bang mig. Men nu är han bryr sig om mig djupt. Älskar mig för evigt. Kommer att vara där med mig tills det bittra slutet.

Beviset finns i slidan spindel.

ADVERT

Lägg till din kommentar